Cursus edelsmeden

Korte cursus edelsmeden

In deze cursus van 5 lessen leer je door middel van opdrachten de verschillende basistechnieken van het edelsmeden. Je leert o.a. zagen, vijlen, schuren, solderen en gieten. Inbreng van eigen ideeën of materiaal (oud zilver, steentjes of kralen) is ook mogelijk. Omdat de groep klein is, is er alle aandacht voor persoonlijke begeleiding en wensen. De lessen zijn zowel voor beginners als gevorderden. Een les duurt 2,5 uur en is inclusief gebruik van gereedschap, schuurpapier, zaagjes, zilversoldeer en koper om mee te werken en koffie en thee met iets lekkers. Zilver, goud, goudsoldeer, steentjes of parels kun je in de les kopen.

Download hier alvast het gratis ebook “Basistechnieken edelsmeden”. En bekijk dit filmpje voor ontwerpinspiratie!

Om te zien wat cursisten zoal maken: KLIK HIER OM VOORBEELDEN TE BEKIJKEN.

Prijzen (geldig vanaf september 2017):
€157,50 voor 5 lessen
€150 voor een vervolgcursus van 5 lessen
€32,50 voor een enkele (proef) les, indien er plaats is.

Betaling en voorwaarden:
Om zeker te zijn van je inschrijving dien je 40% van het bedrag vooraf per overboeking te voldoen, het resterende bedrag kun je voor aanvang van de 2 de les overschrijven of in de les pinnen. Annuleren kan tot maximaal 1 week van te voren. Bij annulering binnen een week voor aanvang wordt 40% van het totaalbedrag in rekening gebracht, tenzij je voor een vervanging kunt zorgen. Kun je een les niet komen, dan kan deze les worden ingehaald binnen een half jaar tijdens een van de cursuslessen (indien er plaats is). Kun je meer dan 1 les niet komen, dan is het voordeliger om een aantal losse lessen van €32,50 per les te nemen. Er worden bij afwezigheid geen lessen verrekend.

Extra:
Heb je behoefte aan persoonlijke (een op een) begeleiding om bijvoorbeeld een bepaalde techniek onder de knie te krijgen. Ook dat kan in overleg. Kosten: €157,50 per dagdeel van 2,5u.

Aansprakelijkheid:
Deelname is op eigen risico. Natuurlijk wordt er in de cursus alle nodige aandacht aan veiligheidsaspecten besteed, maar ik ben niet verantwoordelijk voor eventuele schade, diefstal of verwondingen.

Waar:
De cursussen en workshops worden gehouden in mijn atelier aan de Mauritsstraat 11 in Kapelle. Voor ieder staat een professionele werkplaats ter beschikking. De cursus gaat door bij minimaal 4 personen. Er is plaats voor maximum 6 personen.
Opgeven kan via onderstaande contactformulieren. Klik hier voor alle nieuwe data in 2018 tot aan de Pasen.

Liever een eenmalige workshop van 4 uur volgen? Kijk dan hier voor de workshops.


 

Inschrijving korte cursus edelsmeden:

 

Verificatie