Cursus edelsmeden

Korte cursus edelsmeden

In deze cursus van 5 lessen leert u door middel van opdrachten de verschillende basistechnieken van het edelsmeden. U leert o.a. zagen, vijlen, schuren, solderen en gieten. Inbreng van eigen ideeën of materiaal (oud zilver, steentjes of kralen) is ook mogelijk. Omdat de groep klein is, is er alle aandacht voor persoonlijke begeleiding en wensen. De lessen zijn zowel voor beginners als gevorderden. Een les duurt 2,5 uur en is inclusief gebruik van gereedschap, schuurpapier, zaagjes, zilversoldeer en koper om mee te werken en koffie en thee met iets lekkers. Zilver, goud, goudsoldeer, steentjes of parels kunt u in de les kopen. Er is een pinautomaat aanwezig.

Download hier alvast het gratis ebook “Basistechnieken edelsmeden”. En bekijk dit filmpje voor ontwerpinspiratie!

Om te zien wat cursisten zoal maken: KLIK HIER OM VOORBEELDEN TE BEKIJKEN.

Prijzen:
€157,50 voor 5 lessen
€150 voor een vervolgcursus van 5 lessen
€32,50 voor een enkele (proef) les, indien er plaats is.

Betaling en voorwaarden:
Om zeker te zijn van uw inschrijving dient u het bedrag vooraf per overboeking te voldoen. Annuleren kan tot maximaal 1 week van te voren. Bij annulering binnen een week voor aanvang wordt het cursusgeld in rekening gebracht, tenzij u voor een vervanging kunt zorgen. Kunt u een of meerdere lessen niet komen, dan kunt u deze inhalen binnen een cursus blok van 3 maanden,  tijdens een van de cursuslessen (indien er plaats is). Kunt u meer dan 1 les niet komen, dan is het voordeliger om een aantal losse lessen van €32,50 per les te nemen. Er worden bij afwezigheid geen lessen verrekend of terugbetaald. Klik op deze link om de data te bekijken wanneer je een les kunt inhalen, of wanneer er plaats is voor een losse les: http://juweelontwerpster.nl/data-inhaallessen-extra-lessen/

Extra:
Heeft u behoefte aan persoonlijke (een op een) begeleiding om bijvoorbeeld een bepaalde techniek onder de knie te krijgen of uw collectie uit te werken. Ook dat kan in overleg. Vraag naar de mogelijkheden: info@nicolinevanboven.com:

Aansprakelijkheid:
Deelname is op eigen risico. Natuurlijk wordt er in de cursus alle nodige aandacht aan veiligheidsaspecten besteed, maar ik ben niet verantwoordelijk voor eventuele schade, diefstal of verwondingen.

Waar:
De cursussen en workshops worden gehouden in mijn atelier aan de Mauritsstraat 11 in Kapelle. Voor ieder staat een professionele werkplaats ter beschikking. De cursus gaat door bij minimaal 4 personen. Er is plaats voor maximum 6 personen.
Opgeven kan via onderstaande contactformulieren. Klik hier voor alle nieuwe data herfst 2018 tot aan de kerstvakantie.

Liever een eenmalige workshop van 5 uur volgen? Kijk dan hier voor de workshops.


Ervaringen van cursisten:

Bea: “Mijn ervaring bij deze workshop is zeer positief.
Een heel net en gebruiksvriendelijk atelier.Ook de gezelligheid is meegenomen.
In groepjes van 4-5 is het ideaal om te werken en zo kan de begeleiding vlot verlopen.
Nicoline is zeer professioneel en gaat zeer zorgzaam om met de materialen waarmee we werken. Ik kom TERUG!”

Corrie: “Ik heb de cursus als zeer bijzonder ervaren, ik had niet verwacht dat ik het zo leuk zou vinden.
Geleerd heb ik dat hergebruik van Goud en Zilver, en je eigen ideeën er in uit werken, iets bijzonders te voorschijn laat komen.
Maar jij Nicoline helpt wel mee om je ideeën naar boven te laten komen, Dank hiervoor!”

Maarten: “Ik heb de cursus als heel leerzaam ervaren. Het leren van diverse technieken om zo het sieraad te kunnen maken dat je graag wil maken.  Het heeft mij gestimuleerd om mijn inspiratie om te zetten in ideeën; deze te schetsen en dan ook daadwerkelijk uit te voeren.  En dat laatste is vaak het lastigst. En daarmee heb jij enorm bij geholpen.”

Inschrijving korte cursus edelsmeden:

 

Verificatie

 

Alle sieraden zijn uniek en door mij met de hand vervaardigd. Bestellingen worden speciaal voor u op maat gemaakt (tenzij anders vermeld). Sluiten