Expositie cursisten edelsmeden

Ik schreef al eerder in een blog dat ik trots ben op mijn cursisten. Dat er best wat voor nodig is om het edelsmeden goed onder de knie te krijgen, maar als je het echt leuk vind om te doen en veel uitprobeert, dan gaat het steeds beter en kun je er echt goed in worden. Zoals ik ook al schreef: er zitten best talenten tussen! En ik wilde mijn cursisten ook graag een podium geven, dus heb ik deze expositie in het Stadskantoor in Goes voor ze georganiseerd! De hele maand december is hun werk daar te bewonderen. Degenen die meedoen zijn voornamelijk vaste cursisten die al meerdere cursussen bij mij gevolgd hebben. Ik hoor heel vaak hoe verslavend ze het vinden om steeds nieuwe sieraden te maken. Het geeft ook voldoening als er steeds weer mooie resultaten ontstaan. Dat het soms moeilijk of lastig of frustrerend is, dat beamen ze ook in de teksten die ze bij hun werk hebben geschreven. Maar door veel te oefenen lukt het steeds beter en wordt het steeds makkelijker om nieuwe ontwerpen te bedenken. Ze hebben in elk geval allemaal heel hard gewerkt en de resultaten zijn prachtig! Je kunt de sieraden komen bewonderen tijdens de openingsuren van het stadskantoor in Goes. De meeste sieraden zijn ook te koop, dus bij interesse kun je contact opnemen met de desbetreffende persoon (naamkaartjes liggen erbij) .Meer info vind je hier:

https://www.goes.nl/gemeentearchief/agenda_45224/item/2017-12-sieraden-cursisten-nicoline-van-boven_162136.html

De cursisten die meedoen aan de expo zijn:

Catelijne Amijs, Bea Coppejans, Helma Hoek, Anne Blok, Bert van der Zwaag, Gea Uyttenbroek, Natasja Vos, Willeke Kotvis, Marianne Heitmann

 

Lijkt het je ook leuk om een cursus edelsmeden te volgen? Je kunt je alweer opgeven voor de nieuwe cursussen in 2018! Kijk hier voor meer info en om je in te schrijven.