Cursussen en workshops edelsmeden

Cursus edelsmeden

In deze cursus leert u door middel van opdrachten de verschillende basistechnieken van het edelsmeden.

U leert o.a. zagen, vijlen, schuren, solderen en gieten. Inbreng van eigen ideeën of materiaal (oud zilver, steentjes of kralen) is ook mogelijk. Omdat de groep klein is, is er alle aandacht voor persoonlijke begeleiding en wensen. De lessen zijn zowel voor beginners als gevorderden. Een les duurt 2,5 uur en is inclusief gebruik van gereedschap, schuurpapier, zaagjes, zilversoldeer en koper om mee te werken en koffie en thee met iets lekkers. Zilver, goud, goudsoldeer, steentjes of parels kunt u in de les kopen.

Workshop edelsmeden

Te boeken voor groepen van 4 of van 5 personen (Ideaal voor een familiedag, personeelsuitje, of vrijgezellenfeest! )

Tijdens mijn workshop maakt u onder vakkundige begeleiding in één dag uw eigen zilveren ring of hanger naar keuze. Diverse technieken komen aan bod, zoals: zagen, boren, buigen, solderen, vijlen en schuren. Er zijn voldoende voorbeelden, maar natuurlijk bent u vrij om uw eigen ontwerp te maken. Voorkennis is niet nodig. Aan het einde van de dag gaat iedereen met een zelfontworpen en gesmeed zilveren sieraad als aandenken naar huis! Inclusief lunch en materiaal. Tip: Leuk om cadeau te doen!

Alle sieraden zijn uniek en door mij met de hand vervaardigd. Bestellingen worden speciaal voor u op maat gemaakt (tenzij anders vermeld). Sluiten