Fotogalerij roosjes ‘Bouquet’ ringen.

Een speciaal en uniek onderdeel van mijn collectie zijn de roosjes ‘Bouquet’ ringen. Een blijvend ‘bouquetje’ rozen in zilver of goud (of een combinatie van beiden). Met of zonder edelstenen of parels. Een bouquet ter herinnering aan iets of iemand, of om jezelf te verwennen met iets unieks. Je kunt kiezen uit verschillende unieke modellen in de webshop, van groot en opvallend tot subtiel en ingetogen, maar het is ook mogelijk om een persoonlijke roosjes ‘Bouquet ring te laten ontwerpen!

Adriènne: “Ik maakte voor het eerst kennis met de roosjesringen van Nicoline via Instagram. Mijn oog werd gelijk naar deze bijzondere ringen getrokken en ik zocht haar website op. Daar werd ik nog meer enthousiast. Na een mailwisseling rechtstreeks met Nicoline kon ik binnen een paar dagen bij haar langskomen in haar atelier. Ze liet mij aan de hand van mijn wensen een aantal voorbeelden zien en vertelde wat de mogelijkheden waren. Ze schatte heel goed in wat mijn voorkeur had. Daarna heeft ze mij van iedere stap in het proces prima op de hoogte gehouden via Whatsapp. Tegelijkertijd vroeg ze of de ring nog precies zo werd gemaakt zoals ik hem wilde! Na een aantal dagen kon ik mijn prachtige ring al ophalen in haar atelier! Super blij ben ik met mijn ring die ik als aandenken aan mijn ouders heb laten maken. Ik kan juweelontwerpster Nicoline iedereen aanbevelen!”

Om een beeld te geven van alle mogelijkheden, laat ik hier alle modellen zien die ik tot nu toe heb gemaakt. De mogelijkheden zijn eindeloos en ik heb nog veel meer inspiratie voor andere modellen, van eenvoudig tot uitbundig.

Meer weten? Neem dan contact met mij op!