Bedankt voor de mooie opdrachten in 2017 en schitterend 2018 gewenst!!

Wat heb ik weer veel mooie sieraden mogen maken in 2017! Allereerst heb ik dit jaar mijn collectie aangevuld met veel nieuwe en ook voornamelijk unieke items, waarvan er ook al een aantal verkocht zijn. Veel uit de vaste collectie heb ik verkocht via mijn webshop en via diverse mooie sieraden galeries, zoals Galerie het Moment in Zierikzee, Galerie Zee Zand Zilver in Den Haag en Galerie Annelies Schroder in Delft. En Ravenna in Antwerpen, die helaas sinds een paar maanden gestopt is met de winkel. En natuurlijk de sieraden die verkocht zijn op de Sieraad Art Fair dit jaar!

Daarnaast heb ik ook heel veel bijzondere opdrachten gehad. Zoals bijvoorbeeld een prachtige armband voor een 15 jarig huwelijk. De stenen die erin zitten hebben allemaal een betekenis: toermalijn, granaat en peridoot als geboortesteen van elk gezinslid. Robijn als symbool voor het 15 jarig huwelijk in het midden van de armband. Ook heb ik mooie herinneringssieraden mogen maken waaronder een ring met haar van een overledene, onder een bergkristal is gezet zodat het haar zichtbaar is, maar toch beschermt. En een hele mooie asring, waarbij de as in de zetkast van de steen is verstopt. In de band van de ring hebben we een patroon laten terugkomen, dat ook op de rouwkaart stond. Heel persoonlijk dus en de klant wilde daarom liever niet dat ik foto`s zou delen van haar ring. Als ik dat beloof doe ik dat ook niet, dus vandaar dat ik er geen voorbeeld van kan laten zien.

Sommige sieraden uit erfenissen zijn vermaakt tot een moderner geheel, zodat ze weer met plezier gedragen konden worden. Sieraden, stiekem in opdracht door mannen voor de verjaardag van hun vrouw. Dat vind ik altijd erg leuk! En ook trouwringen, helemaal besproken en naar wens van de klant. Ringen met tekst die ik heb laten 3D printen. Een gouden roosjesring met diamanten van de klant zelf en nog heel veel meer. Op de foto`s zie je slechts enkele voorbeelden. Wil je ook een persoonlijk sieraad laten ontwerpen en maken? Neem dan vrijblijvend contact met me op. Samen bespreken we eerst je wensen en de mogelijkheden, zodat ik daarna een passend ontwerp en offerte kan maken.

Houd in 2018 in elk geval ook mijn website, Facebook en Instagram in de gaten voor alle leuke acties die ik ga doen vanwege mijn 15 jarig jubileum!

 

 

Alle sieraden zijn uniek en door mij met de hand vervaardigd. Bestellingen worden speciaal voor u op maat gemaakt (tenzij anders vermeld). Sluiten