‘In the spotlight’: Kan ik een workshop volgen als ik geen groep heb van 4 personen?

Allereerst: de allerbeste wensen voor 2019 en dat het een mooi jaar mag worden!! En natuurlijk wil ik iedereen bedanken voor het vertrouwen het afgelopen jaar, voor de prachtige en bijzondere opdrachten die ik heb mogen maken, voor het kopen en volgen van mijn werk!

‘In the spotlight’ is een nieuwe rubriek (maandelijkse?) rubriek, waarin ik steeds een bepaald item onder de aandacht breng. Dat kan een uniek sieraad zijn dat ik bespreek, een bepaalde vraag die ik beantwoord, of een kijkje achter de schermen waarin ik bijvoorbeeld deel hoe ik iets maak. Dit is in plaats van het gebruikelijk ‘Sieraad van de maand’. Ik vond het namelijk tijd voor iets anders en deze rubriek biedt mij veel meer ruimte om iets te delen of onder de aandacht te brengen. Deze keer beantwoord ik deze vraag die iemand mij van de week stelde:

‘Kan ik een workshop volgen als ik géén groep van 4 (of 5) personen heb?

De workshops edelsmeden die ik geef, waarin je in een dag zelf een sieraad maak wordt gegeven aan groepen voor 4 of 5 personen. Deze is rechtstreeks te boeken via mijn webshop. Wat nu als je zelf geen groep van minimaal 4 personen bij elkaar kan krijgen, maar toch heel graag een workshop wilt volgen?

In dat geval kun je even een email sturen met hoeveel personen je wel kunt komen en welke data je wel of niet kunt. De workshops vinden doorgaans plaats op een zaterdag van 11.00u-16.00u (je vindt alle data in het inschrijfformulier onderaan de workshoppagina). Zodra ik voldoende mensen (minimum 4) bij elkaar heb kan de workshop doorgaan op een nader te bespreken datum.

Dus lijkt het je leuk om in 2019 een eigen zilveren ring of hanger te komen maken? Neem dan even contact met me op. De prijs van een workshop is €147,- per persoon en dat is inclusief materiaal voor een ring of hanger en lunch, koffie en thee met wat lekkers!

Meer info vind je op de workshoppagina.

Foto`s van de laatste workshop in december:

Nancy: “Dankjewel voor een meer dan geslaagde dag!!”