Kleurrijke sieraden op maat gemaakt.

Wauw, wat een prachtige opdracht was dit!! Deze klant bezocht in de zomer van 2021 mijn atelier om alles te bespreken. Ik mocht niet alleen een grote roosjes Bouquetring maken in mijn “signatuur’ stijl, maar ook een paar Orchidee oorbellen met 3 paar verwisselbare edelsteen hangers in verschillende bijpassende kleuren. Een prachtige kleurrijke set, voor een dito dame die erg van bloemen houdt! Zelf was ze ook een enorme liefhebster van edelstenen. Ze bezocht regelmatig edelsteen beurzen en heeft de edelstenen dan ook zelf op kleur voor deze opdracht uitgezocht. Dat duurde even voordat ze alles naar haar zin gevonden had en een jaar later in 2022 kwam ze met de stenen om daadwerkelijk de sieraden te laten uitvoeren.

Sieraden passend bij jouw persoonlijkheid.

Iedereen is uniek. Ik vind het dan ook prachtig om voor klanten een persoonlijk juweel te ontwerpen in mijn stijl. Binnen deze herkenbare florale/ gestileerde stijl is namelijk heel veel mogelijk. Van subtiel tot uitbundig, van wat eenvoudiger en strakker, tot meer extravagant. Dat laatste vind ik zelf het leukst! Ik word heel blij van zulke uitdagingen. Zo`n bouquetring vergt namelijk ook heel veel geduld, vakmanschap en overleg met de klant, totdat alles perfect klopt. Er kruipen dus heel wat uurtjes in voor het eindresultaat te bewonderen is! Maar ik weet dat als de ring dan af is en de klant hem komt ophalen, dat het een perfecte match is met haar persoonlijkheid! Iemand zien stralen met mijn ontwerpen is een van de mooiste aspecten van mijn vak!

Wat kleur voor je kan doen.

Kleur kan zoveel voor iemand doen! Het kan iemand nog meer laten stralen! Het kan je mooiste kanten naar boven halen en je persoonlijkheid versterken. Oorbellen met edelstenen, passend bij de kleur van je ogen en edelmetaal passend bij je huidtint kan zoveel verschil maken. Sieraden mogen gezien worden. Investeer dan ook in stukken die bij jouw kleurtype en persoonlijkheid passen. Elke keer als je het sieraad draagt en ernaar kijkt, geeft dat een blij gevoel! Mooie kwaliteit en duurzaamheid betaalt zich uiteindelijk terug, doordat je er jaren plezier van hebt. En als het echt bij jou als persoon past en niet een of andere modegrill, dan ben je het ook niet al beu na een jaar.

De meerwaarde van een op maat gemaakt sieraad.

Wat de echte waarde is van een handgemaakt sieraad op maat, dat kunnen mijn klanten mooier zeggen dan ik zelf kan! Zoals in onderstaande mail.


“Beste Nicoline,

Heel hartelijk dank voor de liefde die je in mijn mooie juwelen hebt gestopt. Ze zijn prachtig. Ik ben er heel erg blij mee. Vandaag heb ik ze voor het eerst een dag gedragen en ik voel mij er zo blij mee, ik straalde de hele dag. Ze zitten heerlijk, goede pasvorm. Ik ben groot fan van jouw stilistische bloemenstijl. Dit past heel mooi bij mijn bloemige en kleurrijke kledingstijl. Ik vond de reis van idee naar eindresultaat heel erg leuk. De tussentijdse updates met foto’s en filmpjes maken de ring en oorhangers nog specialer. Heel hartelijk dank hiervoor, dit is voor mij van grote toegevoegde waarde.”

Denk je nu: wauw!! Ik wil ook zo’n bijzonder juweel? Maak dan snel een afspraak om er een te laten ontwerpen en maken voor jou!
Maar kijk zeker ook eens of er iets voor je tussen zit in de collectie en neem daarvoor een kijkje in de webshop.
Wees je er wel van bewust dat de zilveren bouquetringen niet meer nieuw bij gemaakt gaan worden. De laatste stuks zijn daarvan dus nog beschikbaar.
Ben je verliefd op een sieraad, maar is de investering voor jou op dit moment te hoog? Weet dat er ook een mogelijkheid bestaat om in 2 of 3 termijnen te betalen, zodat je kunt sparen voor jouw lievelingssieraad en dan zeker weet dat het niet voor je neus is uitverkocht.


 

Kleurrijke sieraden op maat gemaakt door Nicoline van Boven
Kleurrijke sieraden op maat gemaakt door Nicoline van Boven
Kleurrijke sieraden op maat gemaakt door Nicoline van Boven
Kleurrijke sieraden op maat gemaakt door Nicoline van Boven
Kleurrijke sieraden op maat gemaakt door Nicoline van Boven