Secret sale

Zoals je misschien wel weet ben ik mijn collectie aan het reorganiseren. Daarom heb ik in november vorig jaar een stockverkoop gehouden van 3 dagen van uitlopende collectie. Er zijn toen heel verkocht! Ik heb sindsdien heel veel aan mijn website veranderd om alles nog duidelijker te maken voor mijn website bezoekers. Ik ben ook steeds meer belangrijke keuzes gaan maken. Ik had heel veel verschillende collectie, waardoor het voor mij geen overzichtelijk geheel meer was. Sommige items bleken na een paar keer maken uiteindelijk toch veel te bewerkelijk om het prijstechnisch leuk te houden. Ik heb besloten dat ik slechts een aantal collecties houd. Deze collecties zijn gebaseerd op de techniek van gevouwen en gebogen vormen vanuit een plat vlak of strip. Alles wat hier niet in past gaat nu definitief mijn collectie verlaten, zodat er meer eenheid en voor mij meer focus van waar ik heen wil ontstaat. In de Nicoline`s Exclusive collectie wil er nog wel eens iets anders tussen zitten, maar dit zijn eenmalige en unieke items. Wat wel blijft zijn de: Roosjes, Panta Rhei, Zee, Infinity, Florabella, Kelk, Muizentrap en Papillon.

Dat wil zeggen dat ik vanaf 15 april een Secret Sale ga houden. Dit vindt ENKEL plaats in een besloten Facebook groep en via de mail. Wekelijks komt er een nieuwe aanbieding van een uitlopend item tegen -50% tot -70%!! Er zijn nog slechts enkele stuks over en er zijn ook wat nieuwe items bij, die ik er vorige keer nog niet had ingezet.

Deze aanbiedingen komen niet op mijn website, dus je moet je er echt voor aanmelden!

Dat kan hieronder via het onderstraande inschrijfformulier. Je ontvangt dan wekelijks een aanbieding in de mail en de link naar de besloten Facebook groep. Je kunt je uiteraard weer ten alle tijde uitschrijven en alleen via de Facebook groep volgen, maar aangezien niet al mijn klanten lid zijn van Facebook gaat dit ook via de mail.