Vier het leven: sieraden spaaractie!

Veel mensen zijn nu alleen. Misschien ook wel jouw moeder die nu niet op haar kleinkinderen kan komen passen. En jij mist haar nu extra en juist nu merk je hoe belangrijk ze eigenlijk voor je is. Of jouw lieve zus die in de zorg werkt en het momenteel zwaar heeft, maar haar best doet om heel veel mensen te helpen. In deze tijd missen we onze familie en vrienden nog eens extra. Mensen die goud waard zijn voor je. Mooie feesten, die normaal gevierd zouden moeten worden, kunnen nu niet doorgaan. Bruiloften, verjaardagen, een 25 jarig huwelijk een geboorte. Momenten die normaal samen met je geliefden je familie en vrienden zou vieren, gaan nu in stilte voorbij…

Iedereen kan in deze tijd wel wat extra steun en troost gebruiken. Een bijzonder geschenk wat je voor altijd bij je kunt dragen. Een sieraad wat hoop geeft op betere tijden. Omdat het belangrijk is om het leven te blijven vieren! Want ook dit gaat weer voorbij. En dan komen er weer nieuwe mooie momenten..verjaardagen, kerst..

Laten we samen het leven vieren! En laten we daar elkaar bij helpen! Samen komen we hierdoor heen.

Ik wil je helpen door een sieraad te kunnen sparen voor een toekomstig mooi moment. Om iemand die je heel dierbaar is cadeau te doen. Of voor jezelf, als herinnering om te geloven in je dromen. Want ik snap dat je een mooie aankoop eerst wilt komen passen of in het echt bekijken.

Als je nu een cadeaubon koopt, krijg je als dank van mij daar 15% extra waarde bovenop! Dus koop je een cadeaubon van €200 dan krijg je er van mij €30 extra bij en is je bon €230 waard!! Hoe werkt het? Je besteld een cadeaubon met een bedrag van jou keuze in mijn webshop. Je ontvangt daarna een digitale bon met een unieke code voor het gekozen bedrag + 15% extra. Er zijn al cadeaubonnen vanaf €10, dus je bepaalt zelf het bedrag. Deze speciale actie loopt t/m 30 april en deze bonnen zijn tot een jaar na aankoop geldig in mijn webshop of in mijn atelier!

Je helpt hier tegelijkertijd mij als kleine ondernemer ook door deze Corona crisis heen. En ik help jou met het sparen voor een uniek sieraad. Samen kunnen we dit overwinnen!

Spaaractie voor langere termijn:

Heb je momenteel geen groot budget voor een cadeaubon voor het sieraad dat je voor ogen hebt? Laat ik je dan nog verder helpen. Stel, je koopt elke maand een bon van een klein bedrag. Bijvoorbeeld elke maand een bon van €50, ongeveer de prijs van een telefoon abonnement. Dan heb je na een jaar dus €600 gespaard! Plus bovenop de bon van april nog eens die extra 15% dus dan heb je een bedrag van €607,50 gespaard. Daar kun je al een mooi sieraad mee kopen. Of een voor jezelf en een om cadeau te doen. Je wisselt wanneer je het gewenste bedrag bij elkaar hebt, alle losse codes in voor 1 nieuwe code voor het totale bedrag. Deze code kun je bij je bestelling invoeren in de webshop. Of je kunt alle losse bonnen samen inwisselen in mijn atelier!

Nota: de bonnen die buiten deze actie worden gekocht, (na 30 april en zonder de 15 % extra) blijven wel gewoon geldig na 1 jaar.

En omdat ik 7 april zelf jarig ben en mijn verjaardag ook niet met familie en vrienden kan vieren, vier ik het graag samen met jou! Voor iedereen die geabonneerd is op mijn “Mini Sieraden Magazine” die krijgt op 7 april nog een extra cadeautje van mij! Voor het magazine kun je je inschrijven onderaan de homepagina van mijn website.

“Vier de bijzondere momenten in je leven met een uniek sieraad”