Maak hier een afspraak voor het bespreken van je droomsieraad

Of je nu een Bouquetring (of een ander uniek sieraad, geïnspireerd op mijn collectie) wilt laten maken, jullie droomtrouwringen of een herinnering van oud goud met emotionele waarde, ik wil graag dat een sieraad precies zo wordt zoals je in gedachten hebt. Iedereen heeft eigen wensen en ook iedere opdracht is uniek! Voor het bespreken van een sieraad op maat maak ik daarom graag even tijd voor je om goed naar je wensen te luisteren. Het invullen van onderstaand formulier helpt daarbij. Tijdens het gesprek (doorgaans ongeveer 45-60 minuten) kunnen we dan de details van je wensen verder doornemen, zodat het ook echt een sieraad wordt dat goed bij je past! Ik vind het erg belangrijk dat je uiteindelijk heel blij bent met het resultaat en het sieraad nog jarenlang gaat dragen.

Na de bespreking kan ik een juiste offerte voor je maken en kun je zelf besluiten of je de opdracht wilt laten uitvoeren.

Ik wil graag een afspraak maken.

  • Bijvoorbeeld: romantisch, minimalistisch, modern, organisch, strak? Kijk voor voorbeelden op mijn pagina stijlinspiratie.
 

Verification