Maak hier een afspraak voor het bespreken van je droomsieraad

Binnen mijn eigen stijl maak ik ook sieraden in opdracht. Of dat nu jullie droomtrouwringen of een herinnering van oud goud met emotionele waarde, ik wil graag dat een sieraad precies zo wordt zoals je in gedachten hebt. Het invullen van onderstaand formulier helpt daarbij. Bekijk ook mijn webshop voor inspiratie. Zie je een sieraad uit mijn collectie, maar wil je liever andere stenen, parels of ander materiaal of een aangepast ontwerp? Of wil je dit sieraad laten maken uit geërfd oud goud, zodat dit weer een tweede leven krijgt? Iedereen heeft eigen wensen en ook iedere opdracht is uniek! Voor het bespreken van een sieraad op maat maak ik daarom graag even tijd voor je om goed naar je wensen te luisteren. Tijdens het gesprek (doorgaans ongeveer 45-60 minuten) kunnen we dan de details van je wensen verder doornemen, zodat het ook echt een sieraad wordt dat goed bij je past! Ik vind het erg belangrijk dat je uiteindelijk heel blij bent met het resultaat en het sieraad nog jarenlang gaat dragen. Na de bespreking kan ik een juiste offerte voor je maken en kun je zelf besluiten of je de opdracht wilt laten uitvoeren.

In alle rust en natuurlijk vrijblijvend mijn collectie bekijken en passen: ook voor een personal shop sessie kun je dit formulier invullen en een afspraak maken. De koffie of thee staan klaar!

Ik wil graag een afspraak maken.

  • Bijvoorbeeld: romantisch, minimalistisch, modern, organisch, strak? (Kijk voor voorbeelden hiernaast en op mobiel onderaan deze pagina)
 

Verification

 

Stijl inspiratie


 

Romantisch en verfijnd

Roosjes Bouqet ring in zilver met roze toermalijn

Modern en stijlvol

Midsummer Night`s Dream ring 18 k geelgoud met Tahiti parel en diamant Nicoline van Boven

Minimalistisch

Endless Love ring zilver, Nicoline van Boven

Organisch en verrassend

Ring Zee wit goud met tanzaniet

Opvallend en exclusief

Gouden roosjesring Nicoline van Boven

Stoer en sportief

muizentrap ring compo

Vrouwelijk en elegant

rose gouden Papillon oorbellen met Keshi parels

Voor elke dag

roosjes oorbellen