Flierige fotoshoot

Het stond al langer op mijn verlanglijstje: een business portretfoto laten maken door Leon van der Flier. Ik volg hem al een tijdje en de foto`s die ik voorbij zag komen vond ik echt gaaf! Anders dan anders en met conceptuele insteek. Daar hou ik van. Maar goed, het kwam er dus steeds niet van. Kennelijk vond ik een foto van mezelf niet belangrijk genoeg en (zoals zoveel mensen waarschijnlijk) vond ik ook dat er altijd stom op stond. Maar goed, ik had dus ook geen echt goede portretfoto voor op mijn website en mensen zien ook graag de ontwerpster achter de sieraden.Omdat ik toch ook graag nog nieuwe modelfoto`s wilde, om mijn nieuwe gouden collectie te presenteren, heb ik besloten om beiden tegelijk te doen. Na een fijne bespreking vooraf, waarbij Leon heel goed begreep wat ik precies wilde, had ik ook wel het gevoel dat het goed zou komen.

Vrijdag 28 juli was het zover. `s Ochtends ging ik eerst in de schmink, verzorgd door Nelton Creations. Best leuk om een keer mee te maken. Daarna werden de business portretfoto`s van mij gemaakt in de studio van Leon. Hij wist dat op een leuke en ontspannen manier te doen, zodat ik wel moest lachen op de foto`s. Best knap, want ik hou niet zo van poseren, maar al met al ging het best goed. Daarna hebben we ook nog even wat foto`s gemaakt in mijn atelier.Rond half een ging model Iris in de schmink. Ik wilde model foto`s met een beetje sprookjesachtige sfeer. De bedoeling was eigenlijk dat we de foto`s in Domburg in de omgeving van kasteel Westhove zouden maken, omdat daar zowel bos als strand is en perfect zou zijn als locatie voor de shoot. Uitgerekend die dag waaide het heel erg, met tussendoor regenbuien. Uiteindelijk hebben we besloten de foto`s in het bos bij Bergen op Zoom te maken. Daar zouden we in elk geval minder last van de wind hebben.We hadden echt geluk, want de hele middag dat we daar waren was het gewoonweg droog! Blij dat we het niet moesten uitstellen. De locatie was prachtig en ik vond het leuk om mee te maken. Vele dansende mieren en lachende boskabouters en foto`s later gingen we naar huis. Nu was het nog wachten op resultaat.

Ongeveer anderhalve week later waren ze klaar. Ik ben super blij met het resultaat! Sommige foto`s heb je al kunnen zien op mijn website. Ik ga ze ook gebruiken voor mijn deelneme aan de Sieraad Art Fair in de Westergasfabriek in Amsterdam 9 t/m 12 november 2017. Hieronder nog even wat foto`s van ‘the making of’ en een paar resultaten. Laat me hieronder weten wat jullie ervan vinden!