Het nieuwe cursusrooster van 2019 staat online!!

Maak op een leuke manier kennis met edelsmeden! Bent u creatief aangelegd en heeft u een buitengewone interesse in sieraden, of in de technieken van het edelsmeden? Door een cursus bij mij te volgen, maakt u op een leuke en enthousiaste manier kennis met dit vak!

Geen eindeloze saaie technische oefeningen. Ik probeer op een creatieve manier het beste in iedereen naar boven te halen, zodat u sieraden leert maken die u zelf mooi vindt! We beginnen de eerste opdracht met een armband in koper waarbij de basistechnieken aan bod komen. Daarna kijk ik per persoon wat iemand ligt en welke technieken iemand specifiek kan en wil leren. Iedereen heeft een eigen smaak en stijl en die kan men volledig op zijn of haar eigen tempo ontwikkelen. U zit bovendien samen met een enthousiaste groep medecursisten beginners en gevorderden door elkaar, waardoor u veel van elkaar kunt leren!

Deelname aan de cursus werkt met strippenkaarten van 1, 5, 10, 15 of 20 lessen. Het voordeel hiervan is dat u op elk moment (indien er plaats is) kunt inspringen en zelf kunt bepalen hoeveel lessen u wilt volgen. In deze cursus leert u sieraden ontwerpen en uitvoeren naar uw eigen wens. Ook leert u denken in mogelijkheden en oplossingen om uw creatieve ideeën om te zetten tot een eigen sieraad. En natuurlijk is het ook een leuke gelegenheid om een sieraad als cadeau voor iemand te maken. Ook de cursus zelf is natuurlijk een goed cadeau idee!

Nieuwe data cursussen edelsmeden vanaf januari 2019 t/m de zomervakantie vindt u in het lesrooster.

Leskaarten kunt u direct kopen in de webshop!

In december krijgt u korting op alle leskaarten, dus bestel ze nu alvast!

De cursussen worden gehouden op: woensdagochtend: van 9.00u-11.30u woensdagavond en donderdagavond van 19.30u-22.00u. De lessen gaan door vanaf 3 personen.

Een les duurt 2,5 uur en is inclusief gebruik van gereedschap, schuurpapier, zaagjes, zilversoldeer en koper om mee te werken en koffie en thee met iets lekkers. Zilver, goud, goudsoldeer, steentjes of parels kunt u in de les kopen. 


Veelgestelde vragen:

  • Een strippenkaart is maar beperkt geldig, waarom?  Dat klopt. Dit is om te voorkomen dat er straks lessen heb met slechts 1 of 2 personen, waardoor ze moet afzeggen wegens te weinig aanmeldingen. Zowel voor mij als voor jullie beter.Wilt u toch liever zo nu en dan komen? Koop en reserveer dan enkele losse lessen. 
  • De voordelen van een strippenkaart? U heeft meer tijd om uw lessen te volgen, zodat het niet erg is als u een keer afwezig bent. Bij een kaart van 10 lessen heeft u een maand extra de tijd om deze lessen op te nemen. U kunt instromen wanneer u wilt en zelf het aantal lessen kiezen. Bij meerdere lessen wordt de cursus per les goedkoper. Handig voor mensen die het hele jaar door cursus volgen en veel flexibeler dan steeds 5 vaste lessen.
  • Kan ik de strippenkaarten enkel via de webshop kopen? Nieuwe kaarten wel. U kunt dan direct uw lessen reserveren, zodat deze meteen bevestigd zijn. Bovendien scheelt mij dat heel veel administratie. Leskaart vol? Dan kunt u in de les natuurlijk ook een nieuwe kopen.
  • Wat als ik onverwachts ziek ben voor langere tijd? U kunt de kaart dan tijdelijk ‘on hold’ zetten. De kaart gaat dan weer in wanneer u weer kunt komen. Geef dit echter wel tijdig aan, zodat er nieuwe mensen in uw plaats kunnen komen! Dit geldt natuurlijk niet wanneer u een vakantie boekt tijdens de cursus waarvoor u zich heeft opgegeven.
  • Hoe schrijf ik mij in voor een cursus? U kijkt op het lesrooster welke lessen beschikbaar zijn en wanneer u deze wilt volgen. Vervolgens gaat u naar de webshop en klikt u op de leskaart van u keuze. U kunt zich daar inschrijven via het formulier en vervolgens de kaart in winkelmandje doen en naar afrekenen gaan. U betaald eenvoudig via ideal. U ontvangt daarna een bevestiging. De kaart leg ik voor u klaar in de eerste les dat u komt.

Heeft u verder nog vragen? Stuur me dan even een mailtje via: info@nicolinevanboven.com

Nicoline van Boven wenst u hele fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2019!! Sluiten