IK BEN MIJN COLLECTIE AAN HET RE-ORGANISEREN!!!
 
Andere creatieve personen herkennen dit misschien: soms dan schieten je ideeën alle kanten op! Zo heb ik in de loop van de jaren heel wat collectie opgebouwd. Soms in een totaal andere stijl dan dat mijn van mij gewend was. Gewoon omdat ik dan een idee had en dat wilde uitwerken. Als je nog op de kunstacademie zit, dan experimenteer je wat af, voordat je je eigen stijl ontdekt.
 
En dan hoeft het helemaal niet eens draagbaar te zijn, het gaat dan om het ontwerpproces. Dat laatste is wat lastiger als je je eigen bedrijf hebt en je wilt toch het liefst dat mensen je sieraden kunnen dragen. Aan de andere kant is er altijd die drang om te creëren wat in je op komt. De laatste jaren was ik daar een beetje mee aan het worstelen. Ik had zo een uiteenlopende collectie, dat het voor mij niet meer goed voelde. Er zijn misschien mensen die juist zeggen: “Maar dat is toch goed? Dan heb je juist genoeg keuze”.
 
Maar toch, voor mij voelde het niet helemaal goed. Ik miste een beetje gevoel van eenheid in mijn collectie, ondanks dat ik best een behoorlijke eigen stijl heb. Vanaf vorig jaar ben ik hierover na aan het denken wat voor mij dan wel goed voelt. Ik wilde terug naar een soort basis, met een beperkt aantal collecties die echt goed lopen. En meer unieke varianten daarvan, die toch mooi bij elkaar passen.
Zo ben ik me meer gaan focussen op mijn roosjescollectie, i.p.v. steeds maar nieuwe collecties erbij te maken.
 
En het is niet dat mijn andere collecties minder mooi zijn, of minder waard zijn. Dat zeker niet. Ik krijg vaak prachtige reviews van mensen die een sieraad van me hebben aangeschaft. Zo leuk om te horen dat ze er dan helemaal blij mee zijn! Ze vinden het fijn dat mijn sieraden uniek en handgemaakt zijn met heel veel aandacht. En met de persoonlijke service die ze bij mij krijgen.
Alleen:
 
Sommige items passen gewoon niet meer zo goed in mijn bedrijf zoals het nu is!
En om die reden ik heb 30 items uit de oude collectie in mijn webshop
gezet.
Vanaf 15 juli t/m 17 juli staan die 3 dagen online in een exclusieve SALE!!!
 
Zo bied ik mensen ook de kans om voor een aantrekkelijke prijs een uniek designers sieraad te kopen. Eentje die ik hierna niet meer ga maken, dus je zult niemand tegenkomen met hetzelfde sieraad.
 
Na deze 3 dagen gaat de hele sale uit mijn webshop weg, zodat er meer ruimte in mijn webshop komt voor de sieraden waar ik mij op wil richten!
Dat voelt voor mij namelijk wel goed.
 

Alle sieraden zijn uniek en door mij met de hand vervaardigd. Bestellingen worden speciaal voor u op maat gemaakt (tenzij anders vermeld). Sluiten