Ik neem deel aan de Sieraad Art Fair 2017!

Dit jaar neem ik voor de eerste keer deel aan deze prachtige sieradenbeurs! De Sieraad Art Fair vind plaats op 9-10-11 en 12 november op een schitterende locatie, namelijk de Westergasfabriek in Amsterdam. Ik heb er dan ook heel veel zin in. Het lijkt me leuk je daar te ontmoeten. Je kunt me vinden aan stand 46!

Speciaal voor deze beurs heb ik een aantal nieuwe en unieke sieraden gemaakt. Ook veel ontwerpen in goud. Mensen vragen mij namelijk vaak of ik alleen in zilver werk, omdat een groot deel van mijn collectie in zilver is, maar dat is natuurlijk niet zo. Ik werk zowel in zilver als in alle kleuren en soorten goud (14 of 18 karaat) en ook soms in platina (in opdracht). Ook mijn vaste collectie is er te bewonderen en te koop.

Zie ik jou daar ook? Je kunt je toegangskaarten hier bestellen: https://www.sieraadartfair.com/. Alle gratis kaarten zijn inmiddels verdeeld, maar als je me een mail stuurt naar : info@nicolinevanboven.com vóór woensdag 8 november, dan krijg je van mij nog een kortingscode van €2,50.

Na al dat harde werken neem ik de week nà de beurs even vrij, dus houdt er rekening mee dat mijn atelier gesloten is van 8 t/m 17 november. Ook bestellingen via mijn webshop worden wat later verstuurd dan gebruikelijk, in elke geval vinden er geen verzendingen plaats van 8 t/m 12 november.

Alle sieraden zijn uniek en door mij met de hand vervaardigd. Bestellingen worden speciaal voor u op maat gemaakt (tenzij anders vermeld). Sluiten