Nieuw!!! Vanaf nu cadeaubonnen verkrijgbaar in mijn webshop!

Niets is zo persoonlijk als een sieraad. Als je een sieraad aan iemand cadeau wilt doen, kan het daarom best lastig zijn om iets uit te kiezen. Natuurlijk heb ik ook een handig ebook voor gemaakt, om het kiezen makkelijker te maken. Je kunt deze hier gratis downloaden. Maar als je toch liever de ontvanger zelf laat kiezen, kun je vanaf nu ook cadeaubonnen kopen in mijn webshop! Zo kun je zelf het te besteden bedrag bepalen en kan de ontvanger zelf een mooi sieraad uitzoeken. En het leuke is: de bon is ook te gebruiken voor een workshop of cursus, reparaties of een sieraad naar eigen wensen.

Je kunt de bon zelf alvast bij aankoop downloaden om te printen en cadeau te doen. De bon is echter pas geldig met de unieke code, die ik je z.s.m. na aankoop zal doormailen en activeren in mijn webshop.

Er zijn bonnen van €10, €25, €50, €75, €125, €150, €200 en €250. Wil je een bon van een afwijkend bedrag, stuur me dan een mailtje naar info@nicolinevanboven.com.  Dan krijg je een factuur voor het gewenste bedrag en de bon met code toegestuurd.

Alle sieraden zijn uniek en door mij met de hand vervaardigd. Bestellingen worden speciaal voor u op maat gemaakt (tenzij anders vermeld). Sluiten