Nieuwe data cursussen edelsmeden vanaf Pasen tot aan de zomervakantie.

Maak op een leuke manier kennis met edelsmeden! Ben je creatief aangelegd en heb je een buitengewone interesse in sieraden, of in de technieken van het edelsmeden? Door een cursus bij mij te volgen, maak je op een leuke en enthousiaste manier kennis met dit vak!

Geen eindeloze saaie technische oefeningen, maar ik probeer op een creatieve manier het beste in iedereen naar boven te halen, zodat je de sieraden leert maken die jij zelf leuk vind! We beginnen de eerste opdracht met een opdracht in koper waarbij de basistechnieken aan bod komen. Daarna kijk ik per persoon wat iemand ligt en welke technieken iemand specifiek kan leren. Iedereen heeft zijn eigen smaak en stijl en die kun je volledig op je eigen tempo ontwikkelen. Je zit bovendien samen met een enthousiaste groep medecursisten beginners en gevorderden door elkaar, waar je dus ook veel van kunt leren!

De cursussen zijn speciaal kort gehouden (5 lessen), zodat je op elk moment (indien er plaats is) kunt inspringen of stoppen als het je toch niet ligt. In deze 5 lessen maak je ten minste 2 of 3 sieraden, naar gelang je eigen tempo en ontwerpen. Ook leer je denken in mogelijkheden en oplossingen om iets te maken wat je zelf graag draagt. En natuurlijk is het ook een leuke gelegenheid om een sieraad als cadeau voor iemand te maken.

 

Alle cursussen van april tot aan de zomervakantie zijn:


Dinsdagavond van 19.30u-22.00u:

-Cursus 1: 3, 10, 17 april, 8 en 15 mei (meivakantie geen les)

-Cursus 2: 29 mei, 5, 12, 19 en 26 juni


Woensdagochtend van 9.00u-11.30u:

-Cursus 1: 4, 11, 18 april, 9 en 16 mei (meivakantie geen les)

-Cursus 2: 30 mei, 6, 13, 20 en 27 juni


Donderdagavond van 19.30u-22.00u:

-Cursus 1: 5, 12, 19 april, 17 en 24 mei (meivakantie en Hemelvaart geen les)

-Cursus 2: 31 mei, 7, 14, 21 en 28 juni


Schrijf je nu al in via het formulier onderaan de cursuspagina. Heb je nog vragen? Stuur me dan even een mailtje via: info@nicolinevanboven.com

Download hier ook alvast het gratis boekje met basistechnieken edelsmeden.

Alle sieraden zijn uniek en door mij met de hand vervaardigd. Bestellingen worden speciaal voor u op maat gemaakt (tenzij anders vermeld). Sluiten