Vanaf heden werk ik enkel nog op afspraak.

Wie de laatste persconferentie (van 22 april 2021) heeft bekeken, zag dat de maatregelen omtrent Corona weer wat versoepeld gaan worden vanaf volgende week. Dat betekend o.a. dat de winkels weer open kunnen. Ik ben er in deze periode echter ontdekt dat ik het veel fijner vind om enkel op afspraak te werken. Natuurlijk heb ik wel even getwijfeld: zal ik volgende week mijn openingstijden weer aanhouden. Voor mij voelt dit echter niet goed. Als ik er goed over nadenk, een groot deel van mijn klanten komt van buiten Zeeland en maken sowieso eerst een afspraak. En ook de klanten van uit de buurt die iets speciaals willen laten maken, bellen of mailen mij eerst van te voren wanneer ze het beste langs kunnen komen.

Uiteindelijk vind ik het ook veel waardevoller en relaxter. Zowel voor mezelf als voor de klant. Want voor zoiets als het bespreken of uitzoeken een uniek sieraad op maat maak ik heel graag tijd voor je. Vaak gaat het om emotionele stukken, zoals het hergebruik van oude familie sieraden, het uitzoeken van trouwringen of een speciaal cadeau of herinneringssieraad. Uiteindelijk staat persoonlijke aandacht voorop. De tijd om te luisteren, vragen te stellen en kijken wat iemands wensen zijn of wat bij iemand past vind ik belangrijk.

Voorheen werkte ik met vaste openingstijden en daarbuiten ook op afspraak. Veel mensen werken, dus trouwringen bespreken gebeurt ook vaak `s avonds of in het weekend. Het gebeurde maar wat vaak dat ik net lekker in een flow aan opdrachten bezig was tijdens openingsuren terwijl de bel ineens ging. Als ik dan net aan het solderen of smelten was, moest mijn vlam uit en kon ik daarna opnieuw beginnen. Dat maakte dat ik vaak niet 100% met mijn hoofd bij mijn klant was, maar nog half met de opdracht waar ik aan bezig was. Of er kwamen ineens meerdere klanten tegelijk, waardoor het bespreken ook niet heel relaxt was. Nu kan ik van te voren ruim voldoende tijd inplannen, staat er ook niemand voor een gesloten deur als ik net even weg moet. Je krijgt ook lekker een kopje koffie of thee en kunnen we in een relaxte sfeer het sieraad bespreken of passen.

Een afspraak maken kan zowel telefonisch (06-30475521) of via een van de formulieren op de contactpagina.

Ik hoop je binnenkort in mijn atelier te mogen ontvangen. Want nu alles weer open gaat, sta ik ook zeker weer voor je klaar! Maar dan op afspraak.

Lieve groet,

Nicoline