“Ik koop een sieraad vooral omdat het mooi is. Impuls aankopen niet, ik denk er echt over na wat ik wil en waar ik het bij wil dragen. Het moet voor mij wel een beetje exclusief zijn, niet een standaard waar er een heleboel van is.”

 

Dag prachtige ambitieuze vrouw!

U wilt uzelf verwennen met een mooi sieraad? Maar liefst geen standaard ontwerp dat bij elke juwelier te vinden is. U heeft namelijk uw eigen smaak en wil dat ook graag laten zien! Wat als u een unieke statement ring zou kunnen laten ontwerpen? Eentje die niemand heeft en met edelstenen in kleuren die heel goed bij u passen. Waarbij u helemaal van het begin tot einde bij het ontwerpproces betrokken blijft? Een ring waarbij u zelfvertrouwen en succes uitstraalt en uw persoonlijkheid laat zien?  Een exclusieve ring met uw eigen naam en uw eigen verhaal.

“Ik koop meestal juwelen omdat ik mezelf eens in de watten wil leggen , het geeft je een goed gevoel. Het geeft je wel een boost als je een mooi juweel hebt gekocht waar je lang over hebt getwijfeld en als de mensen rond je dan ook nog positief reageren voel je je helemaal goed.”

“Een sieraad koop ik voor mijzelf – over het algemeen – niet zomaar en ook niet zo snel. Als ik het heel erg mooi vind, ga ik het eerst goed bekijken en zien (en voelen) of het wel bij mij past.”

Herkent u zich hierin? Waarschijnlijk bent u op mijn website terecht gekomen omdat mijn stijl u enorm aanspreekt. Mijn vaste roosjes collectie wordt al jarenlang met succes verkocht en spreekt mensen enorm aan. Sinds vorig jaar ben ik echter steeds meer unieke items gaan maken. Sieraden die wel aansluiten bij mijn collectie, maar waar er steeds maar een van gemaakt wordt. Zo is ook de roosjes “Bouquet” ring ontstaan. Ringen met de bekende gestileerde roosjes, gecombineerd met een of meerdere edelstenen, tot unieke ‘bouquetjes’. Ik kreeg hier meteen hele positieve reacties op! De ringen kunnen door de edelstenen niet vermaakt worden tot een andere maat. Omdat ze uniek zijn, maak ik ook geen 2 dezelfde. Daardoor is het idee ontstaan om deze ringen samen met u naar uw eigen smaak te ontwerpen en maken. Hieronder vind u enkele voorbeelden van klanten die al zo`n ring hebben laten maken en daar erg blij mee zijn! Of bekijk het complete fotoalbum met alle modellen tot nu toe.


 

Laat nu ook uw persoonlijke roosjes ‘Bouquet’ ring ontwerpen!

 • We maken een afspraak om samen, onder het genot van een kopje koffie of thee, al uw wensen te bespreken.
 • Ik laat u voorbeelden van edelstenen zien en samen kijken we welke kleuren het beste bij u passen. Welk model de ring krijgt en hoeveel roosjes en stenen er uiteindelijk in verwerkt worden.
 • Ik neem uw ringmaat op, zodat de ring ook goed gaat passen.
 • Wanneer we tot een ontwerp zijn gekomen, dan ga ik ermee aan de slag en u wordt op de hoogte gehouden per mail over het maakproces, zodat u precies kan zien hoe het uiteindelijke ontwerp eruit komt te zien. Het is dan tussendoor nog mogelijk iets te wijzigen of te komen passen.
 • Elke ring is uniek! De ring krijgt uw voornaam. Bij elke op maat gemaakte ring wordt een certificaat meegeleverd, waarin precies staat welke materialen er gebruikt zijn.
 • De ring wordt aangeleverd in een mooi doosje.
 • Resultaat: een unieke kwalitatief hoogwaardige ring die niemand heeft, op maat, helemaal naar uw smaak, waarmee u uw persoonlijkheid laat stralen!

Wilt u ook graag zo`n persoonlijke roosjes 'Bouquet' ring laten ontwerpen? Stuur dan een email en we maken een afspraak!


Hieronder vind u enkele voorbeelden van klanten die al zo`n ring hebben laten maken en daar erg blij mee zijn!

Helma: “Ik denk dat het inmiddels een jaar of 5 geleden is dat ik voor de eerste les edelsmeden bij Nicoline binnenstapte. Vanaf dat moment ben ik verliefd op de roosjes sieraden die Nicoline maakt. Zo mooi !! Ja de rest is ook heel mooi, maar die roosjes, echt te gek, zo mooi. In de loop der jaren ben ik allerhande sieraden gaan maken, maar ja die roosjes. Ze bleven naar me lachen.
Toen kwam er onlangs een roosjesring voorbij met een blauwe steen, heel mooi. En toen kwam ze met het aanbod, om een persoonlijke roosjesring te laten ontwerpen. Maar heel even over nagedacht en ik heb het aanbod aangenomen. “Helma als je er bent woensdag dan meet ik de maat en zoeken we een steen op.” Onderweg naar Kapelle bedacht ik me dat ik nog wel een steen had. Ik had eens een ring gesmolten en de steen, ja die lag er nog gewoon. Dus de vraag naar Nicoline kwam al vlug zonder dat haar stenen tevoorschijn kwamen of deze paarse steen van mij te gebruiken is. Beiden waren we heel enthousiast! Deze steen in combinatie met de mooie roosjes, dat zou een mooie ring worden. Ik maar denken wie deze ring waar deze steen uit kwam ooit gedragen heeft. Was het een tante, was het mijn moeder ? ik weet het niet meer, en helaas kan ik het niet navragen. Maar ik heb nu een fantastisch mooie roosjesring gekregen met een mooi verhaal, mede dankzij het vakmanschap van Nicoline. 
Een supermooi sieraad, met een super mooie herinnering!! De samenwerking is heel erg goed, Nicoline is super meedenkend, en laat je het ontwerpproces van a tot z volgen. Ik ben heel blij met de ring, dank ervoor. Het was de investering meer dan waard, omdat ik door deze ring steeds terug denk aan dierbaren.”


 

Sonja: De aanleiding om bij Nicoline een Bouquet ring te laten maken was het mooie exclusieve aanbod. Een spontane aankoop dus.
Een prachtige unieke ring. Met eigen inbreng voor wat betreft het model en de stenen. Maar ook mijn wens om iets van goud in de ring te verwerken was geen enkel probleem. Nicoline kwam met het idee om de stenen in gouden zetkasten te plaatsen. En het resultaat is prachtig ! De samenwerking is heel goed. Alles in overleg en tussentijds wat foto´s en keuzemogelijkheden met betrekking tot het model en plaatsing van de stenen.

We hebben bij Nicoline al eerder hebben gekocht, o.a oorhangers en collier met roosjes & ring met topaas. Ook heeft Nicoline op verzoek van mijn man een schitterende armband gemaakt.
Zodoende waren we al bekend met haar werk. Nicoline denkt met je mee en werkt altijd in goed overleg aan het sieraad zodat het echt wordt zoals je had bedacht. Ik ben dan ook erg tevreden en helemaal blij met het eind resultaat.
Ik vind het de investering zeker waard. Want je draagt iets wat niemand anders heeft, een uniek sieraad blijft altijd zijn waarde houden.”


 

Josee: “Ik heb bij Nicoline al meerdere sieraden gekocht, waaronder het collier voor bij mijn trouwjurk. 
Ik weet dus wat ze kan en hoe ze met je meedenkt.
Nu had ik mijn oog laten vallen op een ring met roosjes, maar die was net niet mijn maat.
Nicoline kwam toen met het aanbod om een roosjesring op maat te maken tegen een mooie prijs.
Dat leek mij een leuk concept, zelf het model ontwerpen en de stenen uitkiezen.
Samen zijn we aan de slag gegaan en heb ik 3 prachtige stenen uitgezocht.
Aangezien ik niet in Nederland woon ging alles per email, maar dat was geen enkel probleem.

Het resultaat is echt prachtig geworden en het is vast niet de laatste ring die ik bij haar koop;-)”.


José:  “Al jarenlang liggen mijn oude gouden sieraden in een doosje in de kast, wegdoen wilde ik ook niet, vandaar dat ze maar bleven liggen, ik heb een emotioneel jaar achter de rug, mijn hartsvriendin is na een lang ziekbed overleden en heeft mij 2 oorbellen geschonken die van haar overleden zus waren geweest. Een zeer dierbaar geschenk, die ik zeker niet ging dragen, maar ook in het doosje in de kast kwamen ze niet”

Op een zondagavond kwam er een reportage voorbij van een juweelontwerpster Nicoline van Boven, nieuwsgierig geworden zocht ik haar website op, en daar viel ik als een blok voor de roosjes collectie.

Ik nam contact met haar op, en dit was het begin van een zeer prettig contact, een vakvrouw die begreep wat ik wilde, die met liefde om ging met mijn oude sieraden en met mijn emotionele geschenk van mijn vriendin.

Het resultaat is een fantastische mooie ring, uniek, en voor mij zeer bijzonder, een ring die ik met heel veel plezier ga dragen, op dit moment dat ik dit schrijf zit de ring om mijn vinger, en elke keer als ik er naar kijk, voel ik mijn vriendin dichtbij.

Nicoline, hierbij wil ik je nogmaals bedanken, voor al je geduld, voor het meedenken, en voor het werkelijk waar fantastische resultaat,

Vanuit mijn hart een warme groet, José.


Jaah, ik wil graag ook zo`n unieke roosjes ‘Bouquet ring laten ontwerpen!!

Dat kan!!

Stuur dan een email en we maken een afspraak!

Veelgestelde vragen:

Wat als de ring niet wordt zoals ik in mijn hoofd heb?

De ring wordt helemaal naar uw wensen ontworpen. Ik betrek u van het begin tot het einde bij het ontwerpproces en tussendoor is er mogelijkheid om de ring eerst nog te passen of wijzigingen aan te brengen.

Zo’n ring is zeker heel erg duur?

Zo`n ring is zeker niet duur, eerder waardevol. U heeft iets dat helemaal bij u past en naar uw zin is. Een ring die u laat stralen. Uiteindelijk is het wel de bedoeling dat zo`n mooi sieraad langere tijd gaat dragen. En wie weet gaat hij daarna van moeder op dochter, waardoor de ring nog meer waarde krijgt. Bovendien kunt u kiezen tussen verschillende prijsklassen, die bepaald worden door de stenen, het materiaal en het aantal roosjes. We kunnen samen kijken welke optie binnen uw budget past. 

Ik weet helemaal niet met welke kleuren ik sta, hoe weet ik dan welke edelstenen ik moet kiezen?

Ik heb een hele goede kijk op welke kleuren iemand goed staan, dus daar kan ik u zeker bij helpen. Bovendien kan ik u voorbeelden van edelstenen laten zien. Degene die u intuïtief kiest zijn ook vaak degene die u het best staan en die u een goed gevoel geven.

Ik heb nog eigen goud of stenen met emotionele waarde, kan dat ook verwerkt worden tot zo`n ring?

Ja, dat kan zeker. De ring krijgt daardoor nog meer een bijzondere emotionele waarde en persoonlijk verhaal. Het is wel iets arbeidsintensiever, omdat het goud meerdere malen opnieuw gesmolten en gewalst moet worden voor de verschillende onderdelen van de ring om precies toe te komen. Ook worden de zetkastjes dan volledig met de hand gemaakt uit het oude goud.

Wat kost dat dan? De prijzen zijn afhankelijk van de soort stenen, het aantal roosjes en het model. Hier een indicatie:

 • Prijs in zilver: tussen €250 – €450, incl. 21% btw
 • Prijs voor combinatie zilver met gouden zetkastjes: €350 – €600 incl. 21% btw
 • Prijs in goud: tussen €1000 – €2500, incl. 21% btw
 • Prijs met eigen goud: tussen €500 en €1250, incl. 21% btw

Maak een afspraak met me om uw wensen te bespreken:

Wie ben ik?

 

Mijn naam is Nicoline van Boven.

 • Ik maak voornamelijk exclusieve sieraden en vind het belangrijk dat een sieraad goed draagbaar is.
 • Ik heb ruim 18 jaar ervaring als zelfstandig juweelontwerper.
 • Mijn collecties zijn te koop in toonaangevende galeries.
 • Ik heb een eigen kenmerkende stijl, die zeker niet standaard is.
 • Ik kan goed luisteren naar uw wensen en neem de tijd om daar naar te luisteren en passend advies te geven.
 • Alles is handgemaakt, volgens het ambacht van het edelsmeden.

Wat klanten zeggen:

“Ik weet dat jij kwaliteit levert, ik ken de achtergrond. Het sluit aan bij mijn stijl, wat ik mooi vind.

“De klant bij het proces betrekken, dat doe je super goed !”

Maak een afspraak met me om uw wensen te bespreken:

Alle sieraden zijn uniek en door mij met de hand vervaardigd. Bestellingen worden speciaal voor u op maat gemaakt (tenzij anders vermeld). Sluiten