Dag prachtige authentieke vrouw!

Je wilt jezelf verwennen met een mooi sieraad? Het liefst geen standaard ontwerp dat bij elke juwelier te vinden is. Je hebt namelijk je eigen smaak en wil dat ook graag laten zien! Wat als je een unieke ring zou kunnen laten ontwerpen die niemand heeft? Met edelstenen in kleuren die heel goed bij je uitstraling passen? Waarbij je helemaal van het begin tot einde bij het ontwerpproces betrokken blijft? Een exclusieve design ring met je eigen naam en je eigen verhaal. Een mooi cadeau voor jezelf. Om een periode af te sluiten. Als draagbare herinnering aan dierbaren. Of zomaar, omdat je het waard bent!

Herken je jezelf hierin? Waarschijnlijk ben je op mijn website terecht gekomen omdat mijn stijl je aanspreekt. Mijn roosjes collectie wordt al jarenlang met succes verkocht en spreekt mensen enorm aan. Ik ben echter steeds meer unieke items gaan maken. Zo is ook de roosjes “Bouquet” ring ontstaan. Ringen met de bekende gestileerde roosjes, gecombineerd met een of meerdere edelstenen, tot unieke ‘bouquetjes’. Ik kreeg hier meteen hele positieve reacties op! De ringen kunnen door de edelstenen niet vermaakt worden tot een andere maat. Omdat ze uniek zijn, maak ik ook geen 2 dezelfde. Daardoor is het idee ontstaan om samen met jou een ‘bouquet’ naar je eigen smaak op maat te maken. Er zijn veel diverse modellen mogelijk! Hieronder vind je enkele voorbeelden van klanten die zo`n ring hebben laten maken en daar erg blij mee zijn! Of bekijk het complete fotoalbum met alle modellen tot nu toe.


 

“Ik koop meestal juwelen omdat ik mezelf eens in de watten wil leggen , het geeft je een goed gevoel. Het geeft je wel een boost als je een mooi juweel hebt gekocht waar je lang over hebt getwijfeld en als de mensen rond je dan ook nog positief reageren voel je je helemaal goed.”

“Ik koop een sieraad vooral omdat het mooi is. Impuls aankopen niet, ik denk er echt over na wat ik wil en waar ik het bij wil dragen. Het moet voor mij wel een beetje exclusief zijn, niet een standaard waar er een heleboel van is.”

Laat nu ook je persoonlijke roosjes ‘Bouquet’ ring ontwerpen!

 • We maken een afspraak om samen, onder het genot van een kopje koffie of thee, al je wensen te bespreken.
 • Ik laat je voorbeelden van edelstenen zien en samen kijken we welke kleuren het beste bij jou passen. Welk model de ring krijgt en hoeveel roosjes en stenen er uiteindelijk in verwerkt worden.
 • Ik neem je ringmaat op, zodat de ring ook goed gaat passen.
 • Wanneer we tot een ontwerp zijn gekomen, dan ga ik ermee aan de slag en je wordt op de hoogte gehouden per mail over het maakproces, zodat je precies kunt zien hoe het uiteindelijke ontwerp eruit komt te zien. Het is dan tussendoor nog mogelijk iets te wijzigen of te komen passen.
 • Elke ring is uniek! De ring krijgt jouw voornaam. Bij elke op maat gemaakte ring wordt een certificaat meegeleverd, waarin precies staat welke materialen er gebruikt zijn.
 • De ring wordt aangeleverd in een mooi doosje.
 • Resultaat: een unieke kwalitatief hoogwaardige ring die niemand heeft, op maat, helemaal naar je eigen smaak, waarmee je je persoonlijkheid laat stralen!

  Wat is de investering voor zo`n unieke ring?

  De prijzen zijn afhankelijk van de soort stenen, het aantal roosjes en het model. Hier een indicatie:

  • Prijs in zilver: tussen €250 – €450
  • Prijs voor combinatie zilver met gouden zetkastjes: €350 – €600 
  • Prijs in goud: vanaf €1000
  • Prijs met eigen goud: vanaf €900

Bij sieraden in opdracht vraag ik vooraf 50% aanbetaling. Bij gebruik van oud goud kan de oud goud prijs in mindering worden gebracht op het voorschot. De rest van het bedrag wordt voldaan bij het ophalen van het sieraad.  


Wil je ook zo'n een unieke Bouquet ring laten ontwerpen?

Maak dan een afspraak zodat we je wensen kunnen bespreken.


Hieronder vind je enkele voorbeelden van klanten die al zo`n ring hebben laten maken en daar erg blij mee zijn!

Helma: “Een jaar of 5 geleden stapte ik voor de eerste les edelsmeden bij Nicoline binnen. Vanaf dat moment ben ik verliefd op haar roosjes sieraden. Zo mooi !! Ze bleven naar me lachen. Ik had in de cursus eens een ring gesmolten, de steen had ik nog over. Deze steen in combinatie met de roosjes, dat zou een mooie ring worden. Ik weet niet meer wie deze ring waar deze steen uit kwam ooit gedragen heeft, een tante, mijn moeder ? Helaas kan ik het niet navragen. Maar ik heb nu een fantastisch mooie roosjesring gekregen met een mooi verhaal, mede dankzij het vakmanschap van Nicoline. De samenwerking is heel erg goed. Nicoline is super meedenkend, en laat je het ontwerpproces van a tot z volgen. Ik ben heel blij met de ring, dank ervoor. Een prachtig sieraad, met een mooie herinnering aan dierbaren.”


 

Sonja: Een prachtige unieke ring. Met eigen inbreng voor wat betreft het model en de stenen. Maar ook mijn wens om iets van goud in de ring te verwerken was geen enkel probleem. Nicoline kwam met het idee om de stenen in gouden zetkasten te plaatsen. En het resultaat is prachtig ! De samenwerking is heel goed. Nicoline denkt met je mee en werkt altijd in goed overleg aan het sieraad zodat het echt wordt zoals je had bedacht. Ik ben dan ook erg tevreden en helemaal blij met het eind resultaat. Je draagt iets wat niemand anders heeft, een uniek sieraad blijft altijd zijn waarde houden.”


 

Josee: “Ik heb bij Nicoline al meerdere sieraden gekocht, waaronder het collier voor bij mijn trouwjurk. Ik weet dus wat ze kan en hoe ze met je meedenkt. Nu had ik mijn oog laten vallen op een ring met roosjes, maar die was net niet mijn maat. Nicoline kwam toen met het idee om een roosjesring op maat te maken. Dat leek mij een leuk concept, zelf het model ontwerpen en de stenen uitkiezen. Samen zijn we aan de slag gegaan en heb ik 3 prachtige stenen uitgezocht. Het resultaat is echt prachtig geworden en het is vast niet de laatste ring die ik bij haar koop;-)”.

José:  “Al jarenlang liggen mijn oude gouden sieraden in een doosje in de kast, wegdoen wilde ik ook niet.  Ik heb een emotioneel jaar achter de rug, mijn hartsvriendin is na een lang ziekbed overleden en heeft mij 2 oorbellen geschonken die van haar overleden zus waren geweest. Een zeer dierbaar geschenk, die ik zeker niet ging dragen, maar ook in het doosje in de kast kwamen ze niet”

Op een zondagavond kwam er een reportage voorbij van een juweelontwerpster Nicoline van Boven, nieuwsgierig geworden zocht ik haar website op, en viel als een blok voor de roosjes collectie. Ik nam contact met haar op, en dit was het begin van een zeer prettig contact. Een vakvrouw die begreep wat ik wilde. Die met liefde om ging met mijn oude sieraden en met mijn emotionele geschenk van mijn vriendin.

Het resultaat is een fantastische mooie, unieke, en voor mij zeer bijzondere ring die ik met heel veel plezier ga dragen. Elke keer als ik er naar kijk, voel ik mijn vriendin dichtbij.

Nicoline, hierbij wil ik je nogmaals bedanken, voor al je geduld, voor het meedenken, en voor het werkelijk waar fantastische resultaat. Vanuit mijn hart een warme groet, José.


 

Wil je zien welke modellen er nog meer mogelijk zijn?

Bekijk hier het fotoalbum voor meer inspiratie.

Veelgestelde vragen:

Wat als de ring niet wordt zoals ik in mijn hoofd heb?

De ring wordt helemaal naar jouw eigen wensen ontworpen. Ik betrek je van het begin tot het einde bij het ontwerpproces en tussendoor is er mogelijkheid om de ring eerst nog te passen of wijzigingen aan te brengen.

Ik weet helemaal niet met welke kleuren ik sta, hoe weet ik dan welke edelstenen ik moet kiezen?

Ik heb een hele goede kijk op welke kleuren iemand goed staan, dus daar kan ik je zeker bij helpen. Bovendien kan ik je voorbeelden van edelstenen laten zien. Degene die je intuïtief kiest zijn ook vaak degene die je het best staan en die je een goed gevoel geven.

Ik heb nog eigen goud of stenen met emotionele waarde, kan dat ook verwerkt worden tot zo`n ring?

Ja, dat kan zeker. De ring krijgt daardoor nog meer een bijzondere emotionele waarde en persoonlijk verhaal. Het is wel iets arbeidsintensiever, omdat het goud meerdere malen opnieuw gesmolten en gewalst moet worden voor de verschillende onderdelen van de ring om precies toe te komen. Ook worden de zetkastjes dan volledig met de hand gemaakt uit het oude goud.


Wie ben ik?

Mijn naam is Nicoline van Boven.

 • Ik maak voornamelijk exclusieve sieraden en vind het belangrijk dat een sieraad goed draagbaar is.
 • Ik heb ruim 18 jaar ervaring als zelfstandig juweelontwerper.
 • Mijn collecties zijn te koop in toonaangevende galeries.
 • Ik heb een eigen kenmerkende stijl, die zeker niet standaard is.
 • Ik neem de tijd om te luisteren naar al je wensen om passend advies te kunnen geven.
 • Alles is handgemaakt, volgens het ambacht van het edelsmeden.

Wat klanten zeggen:

“Ik weet dat jij kwaliteit levert, ik ken de achtergrond. Het sluit aan bij mijn stijl, wat ik mooi vind.

“De klant bij het proces betrekken, dat doe je super goed !”

Maak hier een afspraak om je persoonlijke ontwerp te bespreken.