Sieraad van de maand maart 2018.

Zoals ik al eerder vertelde ga ik dit jaar, vanwege mijn 15 jarig jubileum, mijn Nicoline`s Exclusive collectie in de kijker zetten. Elke maand wordt een ander sieraad uit deze collectie onder de aandacht gebracht en krijg je hier een kleine korting op. Elk sieraad uit deze collectie wordt slecht 1 keer gemaakt en kan dus ook slechts 1 keer verkocht worden. Weg is weg dus. Wel is het mogelijk om een nieuw ontwerp te laten maken dat hier op gebaseerd is, maar dan met een andere steen of vorm. Zo blijft elk sieraad uit deze collectie ook echt uniek en heb jij een sieraad dat aansluit bij jouw wensen. Bij elk sieraad uit deze collectie ontvang je ook een certificaat met alle specificaties.

In maart is deze bijzondere ring met maansteen het “Sieraad van de maand’! Deze ring is een combinatie van een zilveren basis met daarop een 14 karaat gouden kantpatroon en zetting. De maansteen vind ik zelf heel speciaal, vanwege de vlekjes die erin zitten. Hij heeft hierdoor iets magisch.

Ringmaat 18. (Kan niet tot een andere maat vermaakt worden).

Uitzonderlijk in maart van €595 voor €565! Enkel te bestellen via mijn webshop of in mijn atelier. Laat me onder dit bericht weten wat je vind van dit ontwerp.

Zilveren ring met gouden kantpatroon en maansteenhanger larimar

Foto: Erwin Maes

Alle sieraden zijn uniek en door mij met de hand vervaardigd. Bestellingen worden speciaal voor u op maat gemaakt (tenzij anders vermeld). Sluiten