Deze ring is verkocht! 

Sieraad van de maand april 2018.

Zoals ik al eerder vertelde ga ik dit jaar, vanwege mijn 15 jarig jubileum, mijn Nicoline`s Exclusive collectie in de kijker zetten. Elke maand wordt een ander sieraad uit deze collectie onder de aandacht gebracht en krijg je hier een kleine korting op. Elk sieraad uit deze collectie wordt slecht 1 keer gemaakt en kan dus ook slechts 1 keer verkocht worden. Weg is weg dus. Wel is het mogelijk om een nieuw ontwerp te laten maken dat hier op gebaseerd is, maar dan met een andere steen of vorm. Zo blijft elk sieraad uit deze collectie ook echt uniek en heb jij een sieraad dat aansluit bij jouw wensen. Bij elk sieraad uit deze collectie ontvang je ook een certificaat met alle specificaties.

In april is deze bijzondere ring ‘Web’ met asymmetrische pastel groene chalcedoon het Sieraad van de maand. Het ontwerp is geïnspireerd op een spinnenweb met dauwdruppel, zoals ik ze soms in mijn tuin zie. De ring (en het thema ‘Web’) staat voor verbinding. De ring is een echte blikvanger! Te bestellen in mijn webshop of atelier.

In april van €237 voor €225!

Laat me hieronder weten wat je van dit ontwerp vind!

Alle sieraden zijn uniek en door mij met de hand vervaardigd. Bestellingen worden speciaal voor u op maat gemaakt (tenzij anders vermeld). Sluiten