Sieraad van de maand februari 2018

Sinds vorig jaar ben ik, naast mijn vaste collectie, steeds meer unieke sieraden gaan maken. Ik vind dit ook het allerleukst om te doen. Ik kan daar al mijn creativiteit in kwijt! Bovendien is ieder mens uniek en hoe mooi is het om je persoonlijkheid terug te laten komen in je sieraden? Natuurlijk wordt de vaste collectie ook volledig door mij met de hand gemaakt. In zekere zin is elk sieraad uit deze series dus ook uniek. Er zal er geen een exact hetzelfde zijn. Dat is het mooie aan handgemaakte sieraden. Ook de liefde voor het vak en passie die ik erin stop.

Om een onderscheid te maken tussen de unica en de gewone collectie, heb ik de eerste een naam gegeven: NICOLINE’S EXCLUSIVE. Zo vind je beide collecties ook gemakkelijk terug in mijn webshop. Bij elk sieraad uit deze collectie ontvang je bovendien een certificaat met alle details. Zo weet je zeker dat er maar één van is.

Om deze NICOLINE`s EXCLUSIVE collectie onder de aandacht te brengen, en ook vanwege mijn 15 jarig jubileum, neem ik dit jaar items hieruit als ‘Sieraad van de maand’. Ik geef er dan uitzonderlijk een kleine korting op. Natuurlijk kan elk sieraad maar 1 keer verkocht worden, dus op is op! En bovendien moet het precies de juiste maat voor je zijn. (Wie het sieraad past trekke hem aan). Een beetje zoals het glazen muiltje van Assepoester. Elk sieraad is bedoeld voor één uniek persoon. Is het sieraad uitverkocht, of net niet je maat? Neem dan contact met me op. Dan kunnen we samen een nieuw sieraad ontwerpen dat daarop gebaseerd is, maar dan anders. Met andere stenen, een andere vorm, maar wel hetzelfde uitgangspunt. Want van deze ga ik geen 2 dezelfde maken. De NICOLINE`S EXCLUSIVE is alleen te koop in mijn webshop of atelier.

En dan nu dus het sieraad van de maand februari!

Op deze ring ben ik zelf een beetje verliefd. Hij is gebaseerd op de roosjesring, maar dan met mooie roze (2 x toermalijn) en paarse (amethist) edelstenen erin verwerkt. De ring is ook veel groter en opvallender. Een echte eyecatcher! De ring is als een groot boeket bloemen (rozen), dus vandaar de naam: roosjesring Bouqet!

De ring valt als maat 17,5. Je kunt hem hier bestellen. In februari uitzonderlijk van €447 voor €425!

Mocht de maat toch niet helemaal kloppen, dan mag je hem uiteraard altijd terug sturen, dan krijg je gewoon je geld terug of je kunt hem ruilen voor iets anders.

Laat me onder dit artikel weten wat je van dit ontwerp vind!

Roosjesring bouquet Nicoline`s exclusive

Prachtige foto met dank aan Erwin Maes.

Alle sieraden zijn uniek en door mij met de hand vervaardigd. Bestellingen worden speciaal voor u op maat gemaakt (tenzij anders vermeld). Sluiten