Sieraad van de maand januari 2018

Een nieuw jaar alweer! Wat is het voorbij gevlogen 2017 en wat een geweldige dingen zijn er gebeurt! Ik heb weer heel veel prachtige sieraden mogen maken met bijzondere verhalen. Ik heb succesvol deelgenomen aan de Sieraad Art Fair. Ik heb prachtige foto`s laten maken door Leon van der Flier en Erwin Maes, waar ik bijzonder blij mee ben, want goede foto`s zijn erg belangrijk voor in een webshop. Ik ben veel meer unieke items gaan maken en meer in goud met mooie en bijzondere edelstenen. Ik kwam erachter dat dat is wat ik het allerliefste doe, dus daar ga ik in 2018 zeker mee verder. Ook heb ik weer veel cursussen en workshops mogen geven aan leuke mensen. In december was er zelfs een tentoonstelling van mijn cursisten in Goes.

In 2018 bestaat mijn bedrijf ook nog eens 15 jaar! Ik kwam laatst een formulier van de Kamer van Koophandel tegen en de inschrijvingsdatum die daarop vermeld staat is 01-01-2003. Dat moet dus zeker gevierd worden! Het komende jaar ga ik dat doen met allerlei leuke acties via Facebook. Ik ga ook, en dat is heel uitzonderlijk, komend jaar enkele unieke stukken als ‘Sieraad van de maand’ onder de aandacht brengen!! En ik heb nog heel erg veel ideeën in mijn hoofd die ik nog wil uitwerken. Ben je nieuwsgierig? Blijf me dan zeker volgen via Facebook, Instagram of via mijn nieuwsbrief! 

Om het jaar feestelijk te beginnen is mijn zilveren cadeaustrik aan rubber collier het sieraad van de maand januari! Vier het leven met dit mooie cadeau voor jezelf. De strik is er in mat of blinkend zilver, maar ook in verschillende prints, waarbij je kunt kiezen tussen wit of gezwart zilver. In januari krijg je 15% korting op dit bijzondere ontwerp.

Van €165, voor €140,25!! Je vind hem in mijn webshop, maar natuurlijk mag je hem ook eerst komen passen in mijn atelier.

cadeaustrik aan rubbercollierCadeaustrik aan rubbercolliercadeaustrikcollier diverse uitvoeringen

Ik wil bij deze ook nog even alle mensen bedanken die mijn enquête al hebben ingevuld voor het verbeteren van mijn diensten. Hierdoor kan ik mijn ideeën nog beter aanpassen op jullie wensen. Heb je de enquête nog niet ingevuld? Je kunt hem hier nog steeds invullen. Alvast heel erg bedankt, want dit is heel waardevol voor mij!

Let op: deze actie van het ‘Sieraad van de maand’ is enkel geldig in mijn eigen webshop of atelier!!

Alle sieraden zijn uniek en door mij met de hand vervaardigd. Bestellingen worden speciaal voor u op maat gemaakt (tenzij anders vermeld). Sluiten