Sieraden collectie

Unieke handgemaakte sieraden in zilver of goud, al dan niet gecombineerd met edelstenen of parels.

Sieraden vertellen een verhaal. Ze staan symbool voor de verbindingen tussen mensen of refereren aan een bepaalde levensgebeurtenis. Zoals trouwringen of herinneringssieraden. Deze symboliek komt ook terug in de 2 thema’s van mijn collectie: FLORAL en INFINITY. Ik vind het belangrijk dat mijn sieraden dagelijks goed te dragen zijn.

Mijn inspiratie: vormen en ritmes uit de natuur, gestileerd weergegeven. Alle sieraden worden door mijzelf met veel liefde en vakmanschap met de hand gemaakt.

Ik werkt het liefst met pure en hoogwaardige materialen zoals zilver en goud, parels en edelstenen. Mijn sieraden hebben een geheel eigen verfijnde subtiele, vrouwelijke en authentieke stijl. Ontdek de verschillende collecties hieronder.

Deze ontwerpen zijn geïnspireerd op de natuur. Natuurlijke vormen die ik heb gestileerd tot de essentie. Ze staan voor symbool voor het leven, liefde, vrolijkheid, overvloed en vruchtbaarheid.

Champagne & Stars Papillon oorbellen in 18 k goud met dendriet en zwarte diamant, Nicoline van Boven
Roosjesring strak in 18k goud met tahiti parel en diamant Nicoline van Boven
Champagne & Stars - 18 k gouden oorbellen met mismatch tahiti parels en champagne diamant, Nicoline van Boven

Infinity collectie

Deze collectie staat symbool voor oneindige liefde en de kringloop van het leven. De ontwerpen zijn ontstaan door een strip of band in een oneindige vorm te buigen of vouwen. Deze ontwerpen zijn vanwege de symboliek heel geschikt als relatie of herinneringssieraad! 

Panta Rhei ring met zeldzame roze tahiti parel en 30 diamanten (unicum) Nicoline van Boven
37 - Ring Zee in 14k goud met aquamarijn
19 - Endless Love Lemniscaat ring 14 k goud met 5 pavé gezette diamanten

Bezoek de online shop