Trouwringen en verlovingsringen in opdracht

 

Ieder koppel heeft zijn eigen unieke verhaal en daar horen passende trouwringen bij! Omdat een trouwring dagelijks gedragen wordt, is dat zeker iets om goed over na te denken! Ik help jullie daar graag bij. Maak een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Ik luister goed naar jullie specifieke wensen zodat ik deze kan vertalen naar een persoonlijk en uniek ontwerp. Hieronder zie je enkele voorbeelden van trouw- en verlovingsringen die ik in opdracht heb ontworpen en gemaakt en ik leg uit hoe ik te werk ga. In het filmpje kun je het maakproces zien. Nog meer inspiratie of hulp nodig? Onderaan de pagina kun je mijn Trouwringen Special downloaden met heel veel tips en een stappenplan om jullie nog beter op weg te helpen naar jullie droomringen!

Trouwringen in opdracht uit oud wit goud en diamant van klant

Hoe ga ik te werk?

Edelstenen collectie, Nicoline van Boven

De eerste afspraak:

Bij de eerste afspraak kijken we samen naar jullie wensen en alle mogelijkheden. In mijn atelier kan ik jullie voorbeelden uit de collectie en enkele prototypes laten zien. Je kunt bij elke ring kiezen voor verschillende breedtes en structuren of het gebruik van edelstenen. Jullie ringmaten worden opgemeten.

Het proces:

Na de bespreking van jullie wensen maak ik vrijblijvend een aantal ontwerpen met prijsindicatie. Wanneer ik aan de slag ga met het uiteindelijk gekozen ontwerp, houd ik jullie op de hoogte van het proces door middel van foto`s van elke stap. Zo kunnen jullie ten alle tijde nog iets laten wijzigen in het ontwerp, zodat het ook echt naar wens wordt. Ook worden de ringen tussentijds nog gepast, om zeker te zijn van de juiste maat.

Bekijk het filmpje onderaan deze pagina om te zien hoe trouwringen gemaakt worden! Ook in mijn blog staan artikelen over sieraden die ik in opdracht gemaakt heb.

 


Koen: “Schitterend! Ik wil jou bedanken. Bij jou ben ik aan het einde gekomen van een zeer moeilijke queeste. Ik wist zo verdomd goed wat ik wilde, maar nergens te vinden. Na de juweliers op zoek gegaan bij antiquairs, opkopers oud goud, zelfs musea die antieke ringen verkopen. Tot ik bij jou dat ringetje zag liggen en laat dat nou exact zijn wat ik in gedachten had.”


 

verlovingsring 14k goud roosjes met roze toermalijn

 


Brenda: “Voor mijn 12,5 jarig huwelijk heb ik een ring laten maken door Nicoline. Vanwege haar prachtige roosjesringen die ik voorbij zag komen op haar website wist ik een beetje wat ik wilde. Ik gaf mijn wensen aan en Nicoline maakte het exact naar wens. Het eindresultaat is prachtig.”


 

Aanschuifring Brenda, Nicoline van Boven