Trouwringen en verlovingsringen in opdracht

Ieder koppel heeft zijn eigen unieke verhaal en daar horen passende trouwringen bij! Omdat een trouwring dagelijks gedragen wordt, is dat zeker iets om goed over na te denken! Ik help jullie daar graag bij. Maak een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Ik luister goed naar jullie specifieke wensen zodat ik deze kan vertalen naar een persoonlijk en uniek ontwerp. Hieronder zie je enkele voorbeelden van trouw- en verlovingsringen die ik in opdracht heb ontworpen en gemaakt en ik leg uit hoe ik te werk ga. In het filmpje kun je het maakproces zien. Nog meer inspiratie of hulp nodig? Onderaan de pagina kun je mijn Trouwringen Special downloaden met heel veel tips en een stappenplan om jullie nog beter op weg te helpen naar jullie droomringen!

Hoe ga ik te werk?

Na de bespreking van jullie wensen maak ik vrijblijvend een aantal ontwerpen met prijsindicatie. Wanneer ik aan de slag ga met het uiteindelijk gekozen ontwerp, houd ik jullie op de hoogte van het proces door middel van foto`s van elke stap. Zo kunnen jullie ten alle tijde nog iets laten wijzigen in het ontwerp, zodat het ook echt naar wens wordt. Van sommige opdrachten maak ik een filmpje. Bekijk de filmpjes onderaan deze pagina over het omsmelten van oud goud tot een nieuw sieraad! Ook in mijn blog staan artikelen over sieraden die ik in opdracht gemaakt heb.​ Van sommige opdrachten maak ik een filmpje, zoals hieronder te zien is.

Brenda: “Voor mijn 12,5 jarig huwelijk heb ik een ring laten maken door Nicoline. Vanwege haar prachtige roosjesringen die ik voorbij zag komen op haar website wist ik een beetje wat ik wilde. Ik gaf mijn wensen aan en Nicoline maakte het exact naar wens. Het eindresultaat is prachtig.”