Workshops edelsmeden

Vanwege Corona geef ik momenteel even geen workshops. Met een groep van 4 of 5 personen is de 1,5 meter afstand namelijk niet mogelijk. Als alles mee zit dan hoop ik dat we in september (of eerder?) hier weer mee kunnen beginnen.

Mensen die al een workshop geboekt hadden zijn deze niet kwijt. Deze wordt gewoon naar een later tijdstip verplaatst wanneer het wel weer mogelijk is.

 

Ontwerp en maak je eigen sieraad in één dag! (Voorkennis niet nodig)

Ideaal voor een personeelsuitje, moeder/ dochter/ zussendag vriendinnendag of vrijgezellenfeest!

 

Marianne: “Gisteren heb ik voor het eerst in mijn leven zelf een sieraad gemaakt. Ik ben zelf verbaasd over het resultaat. Nicoline is een geduldige vriendelijke docent. Het was gezellig en ontspannend.”

Tijdens mijn workshop maak je onder vakkundige begeleiding je eigen zilveren ring of hanger naar keuze. Diverse technieken komen aan bod, zoals: zagen, boren, buigen, solderen, vijlen en schuren. Er zijn voldoende voorbeelden, maar natuurlijk ben je vrij om je eigen ontwerp te maken. Voorkennis is niet nodig. We beginnen de workshop met uitleg van verschillende technieken en mogelijkheden. Aan de hand hiervan bedenkt je het uiteindelijke ontwerp voor het sieraad dat je wilt maken. Daarna is er tijd voor een lekkere en uitgebreide lunch. Na de lunch gaan we daadwerkelijk aan de slag met het uitvoeren van je eigen ontworpen ring of hanger in zilver. Kortom: een gezellige dag met collega`s, familie of vriendinnen, waarbij iedereen aan het einde van de dag met een zelfontworpen en gesmeed zilveren sieraad als aandenken naar huis gaat. De workshop is inclusief zilver (maximaal 10 gram), 1 steentje of parel, gebruik gereedschap, een uitgebreide lunch en koffie en thee met iets lekkers. Wil je het nog persoonlijker maken? Het is mogelijk om onderdelen van je oude sieraden in het ontwerp te verwerken, zoals bijvoorbeeld een Zeeuwse knop.

Tip: Leuk om cadeau te doen!

 

Agnes: “Samen met mijn vriendin een leuke workshop gedaan bij Nicoline?
Het was gezellig, kregen goede begeleiding en hebben beiden een prachtige ring gemaakt!”


Inhoud van de dag:

Duur: 5 uur, van 11.00-16.00 (met  uitloop van een half uur).

Datum: een zaterdagmiddag naar keuze, te boeken via onderstaand formulier.

Voor wie: groepen van 4 of 5 personen

(Met minder dan 4 personen kan, alleen kan de workshop pas doorgaan wanneer er in totaal minimaal 4 aanmeldingen zijn)

Inclusief:

  • uitgebreide lunch
  • inclusief zilver voor een ring of hanger
  • pareltje of steentje voor in het sieraad
  • koffie of thee met wat lekkers

Investering: €147 per persoon

Er is ruim voldoende zilver voor het sieraad inbegrepen. Extra zilver, pareltjes, steentjes of fournituren kunnen indien gewenst worden bijgekocht. (Specifieke wensen graag ruim van te voren door te geven, zodat ik voor voldoende voorraad kan zorgen).

De workshops vinden doorgaans plaats op een zaterdagmiddag van 11.00u-16.30u. Reserveer een van de beschikbare data via onderstaand  inschrijfformulier. Minimale deelname: 4 personen.


Boeking en betaling
Je reserveert direct een beschikbare datum via onderstaand contactformulier, daarna wordt je meteen doorverwezen naar de webshop om je reservering compleet te maken. De betaling gaat heel eenvoudig via mijn webshop met ideal of paypal. Je ontvangt hier dan een bevestiging  via de mail, waarbij je tevens een e-book met voorbeelden ontvangt ter inspiratie. NOTA: geen email ontvangen? Check dan eerst je spam map of neem contact met me op: 06-30475521. Liever individueel betalen? Dat kan ook in de webshop. Let wel: de workshop is pas definitief bevestigd als het totale bedrag is overgemaakt! De workshops zijn gaan door bij 4 of 5  personen.


Veelgestelde vragen:

* Kan ik een workshop volgen als ik zelf geen groep heb van minimaal 4 personen? De workshops gaan door vanaf 4 personen. Ben je alleen of met 2 of 3 personen en wil je graag een workshop komen volgen? Neem dan even contact met me op en laat weten op welke data je beschikbaar bent. Zodra ik dan 4 aanmeldingen heb kunnen we een workshop inplannen. Ik kan alleen niet garanderen dat dat altijd lukt voor een bepaalde datum.

* Is het mogelijk dat iedereen apart betaald voor de workshop? Je kunt in de webshop de volledige workshop voor 4 of 5 personen in een keer betalen of ieder individueel zijn deel. Let we: de workshops zijn pas definitief geboekt als ze volledig zijn afgerekend in de webshop.        

*Is het mogelijk om op een andere dag een workshop te volgen? Eventueel kan dat in overleg op een dinsdag-, donderdag- of vrijdagmiddag (neem in dat geval eerst even contact met me op).

* Ik heb dit nog nooit gedaan. Wat als ik het niet kan?  De workshops zijn onder professionele begeleiding. Ik laat iedereen zoveel mogelijk zelf doen, maar help daar waar nodig. Je gaat gegarandeerd aan het einde van de middag met een mooi uniek sieraad naar huis! 


Sandra: “Vanmiddag hebben mijn vriendin en ik mooie sieraden gemaakt tijdens de workshop van Nicoline! Het resultaat mag er zijn: Een mooie mat en glanzende armband voor mezelf en mijn vriendin heeft een mooie wikkelring gemaakt! Super leuk om te doen!

Wil je je meer verdiepen in de verschillende technieken van het edelsmeden? Geef je dan op voor een korte cursus edelsmeden

Reserveer hier de gewenste datum en reken deze af in de webshop door op de betaalknop onderaan deze pagina te klikken.

 

Verificatie

Nadat u een datum heeft gereserveerd, wordt u automatisch doorverwezen naar de webshop, waar u de workshop kunt afrekenen. Wordt u niet doorverwezen? klikt u hieronder op een van de betaalopties hieronder om de workshop definitief te maken.