Workshops edelsmeden

Workshops edelsmeden

Ideaal voor een personeelsuitje, moeder/ dochter/ zussendag vriendinnendag of vrijgezellenfeest!

Te boeken voor groepen van 4 of van 5 personen 

Marianne: “Gisteren heb ik voor het eerst in mijn leven zelf een sieraad gemaakt. Ik ben zelf verbaasd over het resultaat. Nicoline is een geduldige vriendelijke docent. Het was gezellig en ontspannend.”

Tijdens mijn workshop maakt u onder vakkundige begeleiding uw eigen zilveren ring of hanger naar keuze. Diverse technieken komen aan bod, zoals: zagen, boren, buigen, solderen, vijlen en schuren. Er zijn voldoende voorbeelden, maar natuurlijk bent u vrij om uw eigen ontwerp te maken. Voorkennis is niet nodig. We beginnen de workshop met uitleg van verschillende technieken en mogelijkheden. Aan de hand hiervan bedenkt u het uiteindelijke ontwerp voor het sieraad dat u wilt maken. Daarna is er tijd voor een lekkere en uitgebreide lunch. Na de lunch gaan we daadwerkelijk aan de slag met het uitvoeren van uw eigen ontworpen ring of hanger in zilver. Kortom: een gezellige dag met collega`s, familie of vriendinnen, waarbij iedereen aan het einde van de dag met een zelfontworpen en gesmeed zilveren sieraad als aandenken naar huis gaat. De prijs van een workshop is €147 per persoon. Dit is inclusief zilver (maximaal 10 gram), 1 steentje of parel, gebruik gereedschap, een uitgebreide lunch en koffie en thee met iets lekkers. Wilt u het nog persoonlijker maken? Het is mogelijk om onderdelen van uw oude sieraden in het ontwerp te verwerken, zoals bijvoorbeeld een Zeeuwse knop.

Tip: Leuk om cadeau te doen!

 

Agnes: “Samen met mijn vriendin een leuke workshop gedaan bij Nicoline👍
Het was gezellig, kregen goede begeleiding en hebben beiden een prachtige ring gemaakt!”

Inhoud van de dag:

Duur: van 11.00-16.00 (met een uitloop van een half uur)

Investering: €147 per persoon (incl.21% btw)

(Deze prijs is inclusief zilver en een steentje of pareltje voor een ring of hanger, uitgebreide lunch, koffie/ thee met wat lekkers.)

Er is ruim voldoende zilver voor het sieraad inbegrepen. Extra zilver, pareltjes, steentjes of fournituren kunnen indien gewenst worden bijgekocht. (Specifieke wensen graag ruim van te voren door te geven, zodat ik voor voldoende voorraad kan zorgen.

De workshops vinden doorgaans plaats op een zaterdagmiddag van 11.00u-16.30u. Reserveer een van de beschikbare data via onderstaand  inschrijfformulier. Minimale deelname: 4 personen.

Wilt u liever door de week, dat kan eventueel in overleg op een dinsdag-, donderdag- of vrijdagmiddag (neem in dat geval eerst even contact met me op).

Boeking en betaling
U reserveert direct een beschikbare datum via onderstaand contactformulier, daarna wordt u meteen doorverwezen naar de webshop om uw reservering compleet te maken. De betaling gaat heel eenvoudig via mijn webshop met ideal of paypal. U ontvangt hier dan een bevestiging  via de mail, waarbij u tevens een e-book met voorbeelden ontvangt ter inspiratie. NOTA: geen email ontvangen? Check dan eerst je spam map!! Wil je liever het bedrag met een factuur per bank overmaken, neem dan even contact met me op: 06-30475521. Let wel: de workshop is pas definitief bevestigd als het totale bedrag is overgemaakt! De workshops zijn alleen te boeken voor groepen van 4 of 5  personen. 

Veelgestelde vragen:
* Kan ik een workshop volgen als ik zelf geen groep heb van minimaal 4 personen?De workshops gaan door vanaf 4 personen. Bent u alleen of met 2 of 3 personen en wilt u graag een workshop komen volgen? Neem dan even contact met me op en laat weten op welke data u beschikbaar bent. Zodra ik dan 4 aanmeldingen heb kunnen we een workshop inplannen.
* Is het mogelijk dat iedereen apart betaald voor de workshop? De workshops zijn pas definitief geboekt als u ze hebt afgerekend in de webshop. Is dit voor u op een of andere manier niet mogelijk, neem dan contact met mij op. U krijgt dan een factuur, zodat elk van u zijn of haar bedrag apart kan overmaken. Houdt er wel rekening mee dat de workshop pas door kan gaan als het hele bedrag voldaan is.

 

Sandra: “Vanmiddag hebben mijn vriendin en ik mooie sieraden gemaakt tijdens de workshop van Nicoline! Het resultaat mag er zijn: Een mooie mat en glanzende armband voor mezelf en mijn vriendin heeft een mooie wikkelring gemaakt! Super leuk om te doen!

 

Wilt u zich meer verdiepen in de verschillende technieken van het edelsmeden? Geeft u zich dan op voor een korte cursus edelsmeden

Reserveer hier uw gewenste datum en reken deze af in de webshop door op de betaalknop onderaan deze pagina te klikken.

 

Verificatie

Nadat u een datum heeft gereserveerd, wordt u automatisch doorverwezen naar de webshop, waar u de workshop kunt afrekenen. Wordt u niet doorverwezen? klikt u hieronder op een van de betaalopties hieronder om de workshop definitief te maken.

Alle sieraden zijn uniek en door mij met de hand vervaardigd. Bestellingen worden speciaal voor u op maat gemaakt (tenzij anders vermeld). Sluiten