Workshops edelsmeden

Workshops edelsmeden

Tijdens mijn workshop maakt u onder vakkundige begeleiding uw eigen zilveren sieraad naar keuze. Diverse technieken komen aan bod, zoals: zagen, boren, buigen, solderen, vijlen en schuren. Er zijn voldoende voorbeelden, maar natuurlijk bent u vrij om uw eigen ontwerp te maken. Voorkennis is niet nodig. Aan het einde van de dag gaat u met uw eigen zilveren juweel naar huis. De prijs van een workshop is inclusief zilver, gebruik gereedschap en koffie en thee met iets lekkers.
Extra zilver, pareltjes, steentjes of fournituren kunnen extra worden bijgekocht. (Specifieke wensen graag ruim van te voren door te geven, zodat ik voor voldoende voorraad kan zorgen.)
Duur: 4 uur.

De workshops vinden doorgaans plaats op een zaterdagmiddag van 13.00u-17.00u. Datum in overleg, minimale deelname: 4 personen.

U kunt kiezen uit de volgende workshops: (voor voorbeelden, klik hier voor het: WORKSHOPS ‘LOOKBOOK’)

zilveren ring
– 4mm breed x 1mm dik: €60,00
– 6mm breed x 1,2mm dik: €67,00
– 8mm breed x 1,5mm dik: €70,00
– wikkelring van 7 gram zilverdraad (in gewenste dikte): €68,00

zilveren hanger (inclusief leren koord)
– Klein: 1,5 x 6cm x 0,8mm of 3 x 3cm x 0,8mm: €70,00
– Groot: 2,5cm x 6cm x 1mm, 3cm x 5cm x 1mm, 4cm x 4cm x 1mm: €87,50

zilveren schakelarmband
(inclusief 50cm zilverdraad van 1,2mm en karabijnhaakje) €67,00

zilveren plaat armband
– 1cm breed x 1mm dik x 18cm lang: €97,00
– 2cm breed x 1mm dik x 18cm lang: €132,50

zilveren oorbellen of pandora kralen
Ook dit is mogelijk, je betaalt dan €52,50 voor de workshop. Het materiaal wordt apart gewogen en in de les afgerekend.

U kunt zich opgeven via onderstaand contactformulier. Graag vermelden welk sieraad u wilt maken + het gewenste formaat! Datum in overleg. De workshops zijn te boeken voor groepen vanaf 4 personen voor bijvoorbeeld een personeelsuitje, vriendinnendag of vrijgezellenfeest. U kunt zich ook opgeven met een groep van minder dan 4 personen, Er wordt dan gekeken of er 2 kleine groepen op dezelfde datum zijn te combineren. Houd mijn blog of facebook pagina in de gaten voor alle recente data.

Betaling en voorwaarden:
Vooraf wordt €25 voldaan per overboeking, het resterende bedrag kunt u tijdens de les pinnen. Annuleren kan tot maximaal 1 week van te voren. Bij annulering binnen een week voor aanvang wordt €25 in rekening gebracht, tenzij u voor een vervanging kunt zorgen.

Wilt u zich meer verdiepen in de verschillende technieken van het edelsmeden? Geeft u zich dan op voor een korte cursus edelsmeden!


Enkele reviews van deelnemers:

Sandra: “Vanmiddag hebben mijn vriendin en ik mooie sieraden gemaakt tijdens de workshop van Nicoline! Het resultaat mag er zijn: Een mooie mat en glanzende armband voor mezelf en mijn vriendin heeft een mooie wikkelring gemaakt! Super leuk om te doen!”

Marianne: “Gisteren heb ik voor het eerst in mijn leven zelf een sieraad gemaakt. Ik ben zelf verbaasd over het resultaat. Nicoline is een geduldige vriendelijke docent. Het was gezellig en ontspannend.”

Agnes: “Samen met mijn vriendin een leuke workshop gedaan bij Nicoline👍
Het was gezellig, kregen goede begeleiding en hebben beiden een prachtige ring gemaakt !”

Inschrijving workshop thema naar keuze:

 

Verificatie

Alle sieraden zijn uniek en door mij met de hand vervaardigd. Bestellingen worden speciaal voor u op maat gemaakt (tenzij anders vermeld). Sluiten