Workshop trouwringen maken van oud goud.

Ik werd in november gebeld door een koppel, of ze een afspraak konden maken voor het bespreken van het maken van hun trouwringen. Ze hadden zelf al een duidelijk beeld van hoe ze moesten worden: strakke brede eenvoudige ringen. Zo kwamen ze langs. Ze hadden zelf nog een en ander aan oud goud en ze wilden heel graag de ringen zelf komen maken tijdens een workshop! Een unieke ervaring en ringen uit oud goud van emotionele waarde. Voor brede ringen, zoals ze graag wilden, was het goud niet voldoende, maar na thuis nog even te zoeken vonden ze nog meer oud goud wat ze wilden gebruiken. De afspraak om in een dag bij mij in het atelier de ringen te komen maken was gemaakt!

Ze maakten het hele proces mee en ze mochten (met wat hulp hier en daar) alles zelf doen, behalve het smelten. Dat deed ik voor ze. Tussen de middag kregen ze een uitgebreide lunch (glutenvrij op aanvraag). En aan het einde van de middag hadden ze hun eigen trouwringen afgewerkt! Ook kregen ze nog een cadeautje mee naar huis.

Lijkt dit je ook geweldig om te doen? Neem dan contact met me op voor de mogelijkheden! Niet alle ontwerpen zullen in 1 dag worden kunnen gerealiseerd en gravering en zetten van diamant in de ring worden na de workshop nog uitbesteed. Stuur me een mailtje met je idee en ik informeer je graag verder.

trouwringen workshoptrouwringen workshoptrouwringen workshoptrouwringen workshop