Zomerse mini workshops:

Voor degenen die iets leuks zoeken om in de vakantie te doen, of iets nieuws willen leren, zullen er elke week mini workshops “stapelringen maken” worden georganiseerd in mijn atelier!

Wat houdt dat precies in?

We gaan van zilverdraad hele eenvoudige smalle ringetjes maken, “stapelringetjes” of “aanschuifringetjes”. Je kunt er een maken om bij een andere ring te dragen, maar natuurlijk kun je er ook meerdere die je samen kunt dragen. Je kunt kiezen welke structuur je aan de ringetjes geeft, zodat je verschillende structuren kunt afwisselen. Je leert op een hele eenvoudige manier hoe je een ring moet maken, je leert zilver rond buigen, solderen en hameren. Je kunt ook voor getorste draad kiezen of pareldraad, je kunt er streepjes in zagen, mat maken, polijsten. Het is ook een unieke gelegenheid om kennis te maken met het edelsmeden, om te kijken of een cursus bij je past. Wil je meer weten over de technieken en gereedschap, download dan gratis dit handige ebook!

Het leuke is dat je deze workshops met je kinderen kunt komen doen. Op facebook stond vanaf 12 jaar, maar vanaf 9 à 10 jaar kan ook wel als de ouder meehelpt. Jongere kinderen zijn namelijk nog niet zo handig met tangen vasthouden, maar als ze hulp krijgen van een ouder is dat goed te doen.

Duur: ongeveer 30 minuten per ring, maximaal 6 personen per keer.

Kosten: €15 per ringetje  (inclusief zilver en gebruik gereedschap, schuurpapier, zaagjes, e.d.)

Wanneer: normaal gezien in de zomervakantie tussen 25 juli t/m 2 september op dinsdagochtend en middag en woensdagochtend. Tenzij ik zelf op vakantie ben. Afhankelijk van de aanmeldingen kan het eventueel ook op een andere dag. Per week zal ik de data op “Uit in Zeeland” plaatsen en op mijn facebook pagina. Hou deze dus in de gaten!! Ook zullen de data te vinden zijn per week bij het inschrijfformulier op de workshoppagina.

Ik ben benieuwd wat jullie hier van vinden! Reacties of jezelf alvast opgeven kan door een mail te sturen via: info@nicolinevanboven.com

Ik hoop jullie deze zomer te mogen ontmoeten in mijn atelier!

2016-05-25 12.14.142016-05-25 12.14.482016-05-25 12.13.47

Alle sieraden zijn uniek en door mij met de hand vervaardigd. Bestellingen worden speciaal voor u op maat gemaakt (tenzij anders vermeld). Sluiten