Sieraden in opdracht

“Sieraden zijn draagbare herinneringen. Ze vertellen een verhaal en worden doorgegeven van generatie op generatie. Zo komt er steeds een stukje verhaal bij.”

Niks is zo persoonlijk als een op maat gemaakt sieraad, helemaal afgestemd op jouw wensen. Of je nu op zoek bent naar originele trouwringen, een herinneringssieraad of het opknappen, omsmelten of vermaken van een oud sieraad van oma. Het mooie aan mijn vak is dat iedere opdracht uniek is. Ik luister graag naar je specifieke wensen zodat ik deze kan vertalen naar een sieraad dat jouw eigen verhaal verteld en dat je het liefst nooit meer af wilt doen. Maak vrijblijvend een afspraak, zodat we de ruime mogelijkheden kunnen bespreken. Hieronder zie je enkele voorbeelden van sieraden die ik in opdracht voor klanten maakte.

Hoe ga ik te werk?

Na de bespreking van uw wensen maak ik vrijblijvend een aantal ontwerpen met prijsindicatie. Wanneer het uiteindelijk ontwerp gekozen is ga ik aan de slag. Ik houd je op de hoogte van het proces door middel van foto`s van elke stap. Zo kun je ten alle tijde nog iets laten wijzigen in het ontwerp, zodat het ook echt wordt zoals je zelf wilt. Van sommige opdrachten maak ik een filmpje. Bekijk de filmpjes onderaan deze pagina over het omsmelten van oud goud tot een nieuw sieraad! Ook in mijn blog staan artikelen over sieraden die ik in opdracht gemaakt heb.