Sieraden in opdracht

Niks is zo persoonlijk als een op maat gemaakt sieraad, helemaal afgestemd op uw wensen. Of u nu op zoek bent naar originele trouwringen, een herinneringssieraad of het opkappen, omsmelten of vermaken van een oud sieraad van oma. Het mooie aan mijn vak is dat iedere opdracht uniek is. Ik luister graag naar uw specifieke wensen zodat ik deze kan vertalen naar een sieraad dat uw eigen verhaal verteld en dat u het liefst nooit meer af wilt doen. Maak vrijblijvend een afspraak, zodat we de ruime mogelijkheden kunnen bespreken.

Wilt u handige tips en inspiratie ontvangen voor een sieraad naar wens? Meldt u dan hier aan. Liever tips specifiek voor trouwringen? Kijk dan hier.

Hoe ga ik te werk?

Na de bespreking van uw wensen maak ik vrijblijvend een aantal ontwerpen met prijsindicatie. Wanneer ik aan de slag ga met het uiteindelijk gekozen ontwerp, houd ik je op de hoogte van het proces door middel van foto`s van elke stap. Zo kun je ten alle tijde nog iets laten wijzigen in het ontwerp, zodat het ook echt wordt zoals je zelf wilt. Van sommige opdrachten maak ik een filmpje. In de filmpjes hieronder kun je bijvoorbeeld zien hoe ik een ring van oud goud maak en een paar trouwringen.

Vragen, offertes, bestellingen en informatie:

Alle sieraden zijn uniek en door mij met de hand vervaardigd. Bestellingen worden speciaal voor u op maat gemaakt (tenzij anders vermeld). Sluiten