Sieraden in opdracht

“Sieraden zijn draagbare herinneringen. Ze vertellen een verhaal en worden doorgegeven van generatie op generatie. Zo komt er steeds een stukje verhaal bij.”

Niks is zo persoonlijk als een op maat gemaakt sieraad, helemaal afgestemd op uw wensen. Of u nu op zoek bent naar originele trouwringen, een herinneringssieraad of het opknappen, omsmelten of vermaken van een oud sieraad van oma. Het mooie aan mijn vak is dat iedere opdracht uniek is. Ik luister graag naar uw specifieke wensen zodat ik deze kan vertalen naar een sieraad dat uw eigen verhaal verteld en dat u het liefst nooit meer af wilt doen. Maak vrijblijvend een afspraak, zodat we de ruime mogelijkheden kunnen bespreken. Hieronder ziet u enkele voorbeelden van sieraden die ik in opdracht voor klanten maakte.

Wilt u ook graag een mooi sieraad laten maken, maar heeft u nog geen idee wat? Ik help u graag op weg! Schrijft u zich dan via het formulier onderaan deze pagina en ontvang mijn praktische tips ter inspiratie!

Hoe ga ik te werk?

Na de bespreking van uw wensen maak ik vrijblijvend een aantal ontwerpen met prijsindicatie. Wanneer ik aan de slag ga met het uiteindelijk gekozen ontwerp, houd ik u op de hoogte van het proces door middel van foto`s van elke stap. Zo kunt u ten alle tijde nog iets laten wijzigen in het ontwerp, zodat het ook echt wordt zoals u zelf wilt. Van sommige opdrachten maak ik een filmpje. Bekijk de filmpjes onderaan deze pagina over het omsmelten van oud goud tot een nieuw sieraad!

Vragen, offertes, bestellingen en informatie:

Alle sieraden zijn uniek en door mij met de hand vervaardigd. Bestellingen worden speciaal voor u op maat gemaakt (tenzij anders vermeld). Sluiten