Sieraad laten maken als mooie draagbare herinnering aan je vakantie.

Het is bijna zomervakantie. Geniet jij ook al zo van het mooie weer? Misschien ga je binnenkort op vakantie of ben je al geweest? Kon je dat ultieme vakantiegevoel, maar voor altijd vasthouden! Die rust, het enthousiasme van nieuwe plaatsten bezoeken, nieuwe gerechten ontdekken, uitwaaien langs het strand, de geuren, de kleuren,..
Het is is helaas bewezen dat dit maar slechts 2 tot 4 weken na de vakantie echt lukt. Maar wat als je dit gevoel gewoon bij je kunt dragen in de vorm van een sieraad? Je kunt bij mij een sieraad laten maken als draagbare herinnering aan je vakantie!

 

De Zee roept een gevoel van rust en ontspanning op.

Geboren en getogen in Zeeland, heeft de zee mij altijd gefascineerd. Ook al woon ik niet heel direct aan de zee. Ik fiets heel vaak naar het strandje aan de Oosterschelde, in het pittoreske dorpje Wemelding. Ik kom dan bij het zachte ruisen van de golven en de wind door mijn haar helemaal tot rust. Mijn ontwerpen uit de “Zee” collectie zijn hier dan ook op geïnspireerd. De golven staan symbool voor de stroom van het leven: soms eb, soms vloed. De ruwe structuur verbeeldt de schuimkoppen van de golven en de kleuren van de edelstenen worden zorgvuldig uitgezocht, tot steeds weer een uniek geheel. Er zijn een aantal ringen direct beschikbaar in de webshop, volledig handgemaakt en uniek. Het mooie is dat je ook een persoonlijke Zee ring naar wens kunt laten maken. Precies zoals jij dat wenst.

Laat je vakantieherinnering tot een persoonlijk sieraad smeden!

Samen kunnen we kijken welke symboliek er in het sieraad mag komen. We kunnen hierbij voor de kleurstelling van de edelstenen uitgaan van je favoriete strandvakantie foto. Ook kunnen we kijken naar de betekenis van de edelstenen, of bijvoorbeeld het aantal stenen dat symbool staat voor je kinderen. Persoonlijke aandacht en betrokkenheid vind ik erg belangrijk. Je wordt dan ook van elke stap van het proces op de hoogte gehouden. Droom met zo`n persoonlijke Zee ring nog even heerlijk weg bij je mooiste vakantie herinnering. Zo haal je dat fijne gevoel elke dag terug!
En alles wordt niet alleen door mij voor jou ontworpen, maar ook helemaal met de hand gemaakt in eigen atelier.
Ook in oud goud mogelijk, hoewel natuurlijk wel wat bewerkelijker, vaak wordt de emotionele waarde dan nog groter (vanaf €1000).

Neem voor meer info vrijblijvend contact met me op of maak een afspraak. 
Wie weet tot binnenkort!

***TIP: Koppel een dagje of weekendje Zeeland aan je afspraak en geniet dubbel!***

Liefs Nicoline

Sieraad laten maken als mooie draagbare herinnering aan je vakantie. Blog Nicoline van BovenRing 'Zee' in 14k wit en geelgoud, tanzaniet, aquamarijn en diamant, Nicoline van Boven