Trouwen op Ibiza

Een hele tijd terug kreeg ik de mooie opdracht van een klant om voor haar een trouwring te maken. Het was geen gewone bruiloft, maar zij en haar man wilden voor de 2de keer hun gelofte afleggen. Dit wilden ze doen op het prachtige eiland Ibiza. Ze hadden al bijna alles geregeld, behalve het diner op de betreffende dag in mei.

Het toeval wilde dat ik in april te gast was bij Ronald en Mariëlle Beukers in hun prachtige Bed & Breakfast Mucho Gusto op Ibiza. We werden er hartelijk ontvangen. Wat een gastvrije mensen zijn dat! Ik heb er een heerlijk weekend gehad. Naast het runnen van hun Bed & Breakfast verzorgen Ronald en Marielle ook evenementen en voornamelijk bruiloften. Omdat ik zo enthousiast was had ik mijn klant over hun getipt. Zo hebben ze uiteindelijk voor mijn klant een picknick op het strand georganiseerd en het werd een onvergetelijke her-trouwdag.

 

En natuurlijk wil ik dan voor jullie graag een paar persoonlijke trouwringen ontwerpen of bruidssieraden, helemaal op de bruid en de bruidsjurk afgestemd. Meer weten? Stuur me een mailtje via: info@nicolinevanboven.com en ik vertel je er meer over.

 

Foto trouwring door: Ciska Stasse