Sieraden op maat gemaakt.

 
Het mooiste compliment dat je kunt krijgen als ontwerpster is als een klant zegt dat ze het sieraad elke dag draagt. Of dat het nog mooier is geworden dan ze in gedachten had. 💕 Elke keer als ik een sieraad heb afgewerkt, dan voelt dat als een klein beetje magie: van een stukje edelmetaal en edelstenen is nu een draagbaar juweeltje ontstaan. Maar de echte magie start pas als de klant het gaat dragen. Het sieraad krijgt dan een persoonlijk verhaal.
 
Wist je dat je elk ontwerp uit mijn collectie op maat en aangepast naar eigen wens kunt laten maken? In nieuw goud of zilver of in eigen goud van emotionele waarde. Ook gebruik van edelstenen uit je oude sieraden is mogelijk. Zo wordt het sieraad helemaal persoonlijk!
Een duurzaam cadeau om altijd te dragen. Voor jezelf of iemand anders. Voor een verjaardag, geboorte, trouw. Voor kerst of voor een  andere speciale gelegenheid. Of zomaar om jezelf te verwennen.
Ik werk met edelmetaal dat al voor 99% bestaat uit gerecycleerd materiaal. Ook edelstenen zoek ik met zorg uit.
 
Het laten maken van zo`n persoonlijk sieraad is een magisch proces, waarbij ik de klant bij elke stap betrek doormiddel van foto`s. Nieuwsgierig hoe dat in zijn werk gaat? Lees dan ook deze blog: “Wat gebeurt er met mijn goud als ik er een nieuw sieraad van laat maken?” Hieronder laat ik een aantal voorbeelden zien van sieraden in de stijl mijn collectie die ik in opdracht voor klanten heb gemaakt. En ook even een reminder dat de feestdagen in aankomst zijn. Voor elk juweel op maat neem ik graag de tijd om het zo goed mogelijk uit te voeren. Wacht dus niet te lang met het maken van een afspraak!
 
Kijk voor alle info bij: ontwerp op maat.
Midsummer Night's Dream in opdracht Nicoline van Boven
Roosjes Bouquet ring uit oud goud
Roosjesring en starlightring in opdracht, Nicoline van Boven
Nicoline van Boven Dubbele Mobius ring uit oud goud
Roosjesring en Midsummer Night`s dream ring uit eigen goud.
Zee ring in zilver met oud goud